Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (12.01.08 Saat 07:59 ) deðiþtirilmiþtir.
vallahi çok güzel bir etkinlik
SIKINTI YARATMA...!
gerçekten çok güzel bi etkinlik ama bunlarý daha önceden bize duyursaniz daha iyi olur bende istanbuldayým haberim olsaydý bende gelirdim
Dernek Hafta Içi Kayitli Cep Telefonlarina Mesaj çekti. Aykut Kardeþ Cep Telefon Numarani Derneðe Kayit Ettirirsen Bütün Etkinliklerden Haberiniz Olur.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Güngören gaziantepliler derneði mi yoksa nizipliler derneði mi? Nizipspor sen kaderine razý ol bence....
Yav arkadaþlar bu etkinlikler güzel ama,2 gündür gazetelerde çýkan haberlerde uður'un Sivas Spor'a De Nigris'in ise Ankara Spor'a verildiðini öðrendim valla bu gidiþle takým küme düþecek.Takýmýn en iyi 2 adamý gitti.Allah sonumuzu hayýr etsin.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Gaziantep Sporun Finasman olarak paraya ihtiyacý olduðundan dolayý Transfer ücreti çok yüksek olan futbolcularýný satýyor. Gaziantepsporun ciddi olarak paraya ihtiyacý var. renklerine gönül verdiðimiz takýmýnda baþarýsýný ve Ligde üst sýralarda bulunmasýnýn ümüt ediyoruz.
dostum illa destek olmalarý için Nizipspor u Ýstanbula mý getirmek lazým, gerekiyorsa getirelim
yaptýðýnýz destekle her halde gelir gazozuna bir maç yaparýz olur mu.......
Haa pardon Nizipspor ile her halde sesinizi bir yerlere duyurup reklam yapamazsýnýz deðil mi?
ACUN Abi, Bence Güngören derneðinin reklama ihtiyacý yok. Reklam peþinde olsalardý bir dergi yada gazete çýkartýrlardý.![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Derviþ kardeþ sözüm kral dan çok kralcýlýk yapanlara haaa birde iþ reklama gelirse spordan büyük reklam yok tabii bu kulüp Türkiye süper liginde bir takým olursa.......
Ne diyelim saðlýk olsun bir destek vermek gerekirse ismini taþýdýðý ( Güngören Nizipliler Derneði yani Nizipspor a destek vermeleri sence daha mantýklý deðil mi) .......Haaa pardon Nizipspor malesef amatör kümede mücadele ediyor neden biliyormusun...hýmmm bunun örneði iþte bu.....Allahtan H.Fevzi AKDOÐAN gibi bir baþkanýmýz var yoksa valla deðil amatör küme, mahalle takýmýmýz dahi olmaz dý....
Bilmem anlatabildim mi?
Konu acun27 tarafýndan (25.01.08 Saat 18:48 ) deðiþtirilmiþtir.
deðerli nizip.com dostlarý nizipliler derneði cok saygýlý vede son derece hürmetkar olduðu þu cümle ile anlaþýlýyor.kapýya varýrvarmaz sýcaklýðý size sarar kapýdaki þu cümle ÜYE OLAMAYAN GÝREMEZ.peki bu dernek nizipli kardeþlerimi yansýtýyormu(?)nerde nizipli vatandaþlarýmýn hürmeti,sevgisi,sayðýsý bence bu dernek niziplileri yansýtmýyor.ha bu arada bazen yazý yazýyorum.ne hikmetse ekranda göremiyorum.bunun hikmetini vede *****ýný bilmek isterim.teþekkürler.