Sayýn Nizipli kardeþlerim iþte bizim yakaladýðýmýz yayýn balýðý.Avcýlýkta hodri meydan diyoruz.Av meraklýsý kardeþlerime duyrulur.Konu ile ilgili tüm resimler bu topik altýna lütfen.
Selamlar...................
Sayýn Nizipli kardeþlerim iþte bizim yakaladýðýmýz yayýn balýðý.Avcýlýkta hodri meydan diyoruz.Av meraklýsý kardeþlerime duyrulur.Konu ile ilgili tüm resimler bu topik altýna lütfen.
Selamlar...................
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Bir yýl boyunca arkadaþlarýda zorla evinden alarak, kar kýþ kýyamet demeden baraj gölü etrafýna gittik. Bugüne kadar tutabildiðimiz tek balýk bunlar![]()
BEÞ ARKADAÞ ÜÇ BALIÐI PAYLAÞAMAYINCA , BÝR TANIDIÐA VERDÝK OZAMAN. yOK BALIK TUTMAK BENÝM ÝÞÝM DEÐÝL. BEN EN ÝYÝSÝ BESLEYEYÝM![]()
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
kýymetli admin böyle durumlarda balýðý para ile yakalayacaksýnýz,bilmem anlata bildimi
Ancak nizibe gelirsem beni götüreceksiniz arkadaþ
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:04 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Resimdeki kiþi benim,küçük balýklarda bana ait, sadece arka kýsýmda duran balina Nizip'e ait deðil.
Kayseri milletvekili ile biraz birbirimize benzeriz.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
yahu orhancýðým bu resimdeki sen deðilsin kayseri millet vekiliði yapma zaten Nizipte deniz yok
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:06 ) deðiþtirilmiþtir.
helal olsun arkadaþ nizibede böyle bir deniz getirebisek çok güzel olurdu.Ama resim güzel olmuþ
sevgili orhaným hakkýný helal et kayseri millet vekilliði yapma gibi sehven yanlýþ bir lafzýmýz oldu çok özür dilerim kayseri milletvekili gibi nizibe denizmi getirdin diyecektik hakkýný helal et
Sevgiliorhan abim,
yemezler o resimde sen bal gibi de montajlamýþsýn kendini
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
bizemi diyorsun ahmet bey kardeþim þimdi ayýp ettin ben sana yapacaðýmý biliyorum
Yok fatih abi orhan abiye diyor,
ayrýca o resimdekilerin hangisi sensin fatih abi,
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Dostum Fatih Abiye,
Orhan Bey Kardeþimin fotoðrafýna dedim.Sana deðil.Abi sana laf söylemek haddimize düþmedi.
Yanlýþ anlamadan dolayý özür dilerim.
Selamlar Saygýlar
Dostlar,
Fatih abiyle hiç karþýlaþmadýk.Ama benim hayalimde canlandýrdýðýma göre ayakta ve sol baþta olandýr.
Ne dersin Fatih Abi tahminim doðrumu ?
Selamlar Saygýlar
hmm... Balýkçýlar tektek düþmeye baþladý. Anlaþýlan iddialý bir konu, bakalým en büyük balýðý kim tutmuþ
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Aslýnda daha bu hafta 3 tane yayýn tuttum ve resimleride var ama Fatih bey bizden önce davranýp bir adam boyunda yayýn fotoðrafý koymuþ.Þimdi biz 50 cm uzunluðunda yayýn fotoðrafý koysak olmayacak.....
Þimdilik býyýklý ile idare edelim.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:08 ) deðiþtirilmiþtir.
<p class=\"style1\" align=\"center\"><strong><font color=\"#0033ff\">Bir yan? dinlemeden karar veren, do?ru karar verse bile adaletsizlik etmi? say?l?r.</font></strong></p><p align=\"center\"><em><font color=\"#cc0066\"><strong>SENECA</strong></font></em></p>