attar ne demek
eline saðlýk admin güzel bir çalýþma
Kemal abimin çok güzel çalýþmalarý oluyordu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu muhteþem belegeleri nereden bulduysan ellerine saðlýk. Babam Muhittin Þerif ile Abdusselam Özerol'u söylerdi. Allah rahmet eylesin ben bu þahýslarý görmedim ama sayende resmini gördük. Bu arada Attar Ali meydanýna ismini veren rahmetli Attar Alinin resmine ulaþabilirsen onuda görmek isterdik. Sonra Þemen Memet amca, Kilisli Hayri amcanýn resimlerinide eklersen bizleri sevindirirsin. Gerçi senin elinde olan bir þey deðil arþivi bizlerin bulup sana getirmemiz lazým. Yinede ellerin dert görmesin paylaþýmýn için teþekkürler....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Teþekkürler sevgili kardeþim.Nizibin ilk bakkal ve attrý meþhur Deli Mehmet amcaya ait bilðiyede ulaþan kardeþimiz olursa eklerse çok seviniriz.
Deli mehmet amca DUMAN DUMAN OLMUÞ ÞU KARÞÝKÝ DAÐLARI söyleyen insan.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Teþekkürler miksam1988 Az önce bu resmi görünce Eczacýma gösterdim. Bir zamanlar o havuzun olduðu yerde Hayat eczanesi vardý. Resmi görünce biraz duygulandý. Resim için ve paylaþýmýn için teþekkürler....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
RÝCA EDERÝM ABÝCÝM ...BÝZDE UNUTMADIK ECZANEYÝ BERBERÝ KASABI KIRTASÝYEYÝ
RESÝMLERE BURDAN BAKABÝLRSÝNÝZ![]()
Made Ýn NizipLi
O eczaneden ve o kasaptan az alýþveriþ yapmadým hani
Attar Ali hakkýnda sitemizde herhangi bir bilgi mevcutmu ? Deðilse bir arkadaþýmýz da bu konuyla ilgilense iyi olur sanýrým.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Kemal abi gibi bir kalem erbabýný tekrar aramýzda bizlerle beraber Nizip hakkýnda çalýþmalar yapýyor olarak görmeyi çok isterdim...
Tekrar Aramýza dönmesi için ne yapabiliriz ?
Biz çoðu kiþiyi tekrar kazanmaya çalýþtýk baþta ben olmak üzere
Kemal Abiyi tekrar aramýzda görmek sitemizn adýna onur olur bence...
Evet evet ismini bir meydana verecek kadar sevilen kiþiye ait bir resim olusa çok iyi olur.