lisemizi geri verin.... bu konuda duyarliligimiza ve kararliligimiz gosterirsek neden olmasin
lisemizi geri verin.... bu konuda duyarliligimiza ve kararliligimiz gosterirsek neden olmasin
Ben de 1998 Nizip Lisesi mezunuyum, þu anda Eskiþehir'de Türkçe öðretmenliði yapýyorum. Okulumuzun adýnýn deðiþtirilmesi gerçekten çok üzücü. Mezun olduðum okulun ismi tarihe karýþsýn istemiyorum...
Ahmet bey konuyu açalýnýz 2.5 sene oldu ama halen benimde,
1991 yýlýnda mezun olduðum Nizip Lisesi açýlmadýsanýrým lafýnýz yerde kaldý.
Haklýsýnýz galiba bazý sözler yerde kalýyor keþke böyle olmasa
slm ben nizip lisesi 92-93 lisesi mezununuyum .97 de almanya ya yerlestim. nizip lisesinin ismini degistigini ilk olarak kardesimden duydum.bu habere cok üzüldüm. nizip lisesi binlerce ögrenci vermistir. lisemin ismini degistireni nefretle kiniyorum.
Birkaç Gün Sonra 3 Yil Olacak... Ne Yazik Ki Elde Var Sifir...
Ahmet abey hani Nizip Lisesi açýlacaktý? Bak 2 sene 5 ay oldu! açýlan falan yok. Yine laf yerde kaldý, Ahmet Aksoy abey.Halbuki senin laflarýn hiç yerde kalmazdý!Bu sefer böyle niye oldu anlamadým valla.Zahmet ette bir cevap ver sayýn abim.Nede olsa bir mesleðinde basýn; bilmen lazým senin bu konunun detayýný;.Konuyu açýpta öksüz býrakmakla olmuyor bu iþler maalesef sayýn abim....
yýlýný hatýrlamýyorum ama nizip'e geldiðimde okulumun önünden geçeyimde göreyim dedim ama baktým ki isim deðiþmiþ ticaret lisesi olmuþ ....3 yýlýmýn geçtiði okulumun isminin degiþmesi beni çok hüzünlendirdi...lütfen okulumuzu geri versinler...
ben türkan ömer okan lisesi mezunuyum en cok ýstedýgým sey nýzýp lisesinde okumaktý ama býz geldýgýmýzde okulun ýsmý degýsmýs koskoca nýzýp lisesinin ismini degiþtirdiler daha sonra baya bir tepki oldu isim degiþmesi için ama simdiye kadar degiþmediyse bundan sonra hiç degiþmez
türkan ömer okan lisesi mezunuyum ama soran herkese nizip lisesi mezunuyuz diyoruz isminin büyüklügü burdan belli insan larýn kafasýnda cok büyük bir iz býrakmýs nerde nizip lisesi nerde türkan ömer okan lisesi
sayin degerli büyugum ahmet aksoy abime okulumuzun acilmasi icin elinizden gelen gayreti gösterdiginiz icin sizlere sevgi ve sükranlarimi sunuyorum insallah okulumuz tekrar eski ismini alirda ilk firsatta bir mezunlar gecesi duzenleyip sizleride okul koruma dernegi baskani yapariz.sizinle ilk firsatta tanismak isterim adim ahmet kuscu su an almanyada ikametgah etmekteyim izine geldigimde insallah sizinle tanisma imkanim olur saygilarimla hosca kalin
Konu ahmet kuscu tarafýndan (28.07.08 Saat 22:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Bekir OKAN beye veya ailesinden herhangi birine sesleniyorum: Ben 1986- 1987 Nizip Lisesi mezunuyum, dýþarýda 19 yýldýr görev yapýyorum, her gittiðim yerde o ilçenin veya ilin adýyla anýlan lisesi mevcut o lise o ilçeyi veya ili temsil ediyor bu çok önemli birþey. Okula yapýlan yardýmlardan dolayý Allah razý olsun sizlerden ancak, bu yardým okulun herhangi bir yerinde tabela þeklinde asýlabilirdi kaldýki yardýmýn gizli olaný daha makbuldür. Lütfen siz bu yardýmý yapan aile olarak yetkililere müracat ederek okulun ilçenin adýyla anýlmasýna yardýmcý olun. Umarým bu kadar mesaj yazan insanlarýn yazdýklarý yazýlar vicdanýnýzda yer eder de okulumuz eski adýna kavuþur, teþekkürlerimi sunarým.
Konu KARASES tarafýndan (29.08.08 Saat 14:24 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: eksik kelime-mezuniyet tarihi hatasý