bugunlerde harýka flýmler çýkýyor kardes ya genellikle korku izliyom fevzi ama süper oluyo ama dun bir komediydý gulmekten koptum küçük adam
bugunlerde harýka flýmler çýkýyor kardes ya genellikle korku izliyom fevzi ama süper oluyo ama dun bir komediydý gulmekten koptum küçük adam
ama mýksam super oluyo gecen hafta býrgun gun boyunca flým izledim harýka flýmlerdý 16 saat kalkmadan flým ýzledým
valla miksam süperrrrrrrrrrr bi film yaffff
keskin niþancýlar öleee bi öttürilerrr kiiiiiiiiii
bende gecen hafta küçük kardeþimle sabah saat 4,00 de kadar film izledik sonra da uyumusuzama cok korktuk yaws
![]()
Made Ýn NizipLi
fevzi onun 1de çok guzeldý adam kendi çabalarýyla süper seyler yapýyor ya ama arkadaþýnýn eþi çok yardýmcý oluyor kendisine
miksam küçük çocuktan ne istedýn allah yardýmcýsý olsun kardeþinin![]()
![]()
he he walla hastaydý o uyumadý bizde beraber sabaha kadar film izledik ne yapalým bir basladýk arkasý geldi filmlerin
ama sabah saat 12,00 dý kalktýk tabi sabah denirse![]()
Made Ýn NizipLi
seni mi kýracam memo 1 i de izliyorum aha
geldimmmm ne oldu ya film falan baya biþey kaçýrdým galiba
<----> PurE LovE <---->
ýyý kardeþ aslýnda seri olan filmlerin hepsýný sýra sýra izleyeceksýn tepenin gözleri korku kapaný lanetli kasaba bunlarda süper
adamýn vücüduna solüsyon veriyolar adrenalýn olmadan yaþayamýyooo süper bi film yaaa arkadaþlar
ama tetikçi 2 daha güselllll
yok sevýl izlediðimiz flimleri konusuyozda fevizyle korku sonra aksiyon sende izlermisin korku flimi?