sevgili arkadaslar bu sitede sizin ile bulusmak istiyorum. mesajlarinizi bekliyorum
.
sevgili arkadaslar bu sitede sizin ile bulusmak istiyorum. mesajlarinizi bekliyorum
.
hangi ugur? ben cengiz
Konu esera79 tarafýndan (25.11.07 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.
hakikatenle cengiz bu uður kim ben id.itülü
Konu esera79 tarafýndan (25.11.07 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.
özdemirer 15 yaþýnda desem.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (24.10.07 Saat 08:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Admin anladýk
Bende bu okuldan mezunum
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (24.10.07 Saat 08:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Eyvallah !!!
Yav bu ne yok mu baþka ATATÜRK'lü(attarali okullu)?
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (24.10.07 Saat 08:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
B ENDEORDAN MEZUNUM![]()
seni bilik gardaþ baþka baþka????
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (24.10.07 Saat 08:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Bende Atatürk'ten Mezunum Beni Taniyan Arkadaþlara Selamlar...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (24.10.07 Saat 08:25 ) deðiþtirilmiþtir.
valla müneccim deðilim okuldaþým da þöle dönemini hocaný ve ismini yazsanda tanýsak.
Arkadaþlar bende Atatürk ilk öðretim okulunda 1972-976 yýllarýnda okudum. 1-3 sýnýflarýnda Abdulkadir Özdemir öðretmen okuutu, 4-5 sýnýflarýda Abdullah Týktýk öðretmen okuttu. Allah onlardan razý olsun halen o yýllarýn birikimi sayesinde eczanede Eczacý kalfasý olarak 32, yýlýmý doldurdum. Okulumuzda zalim bir öðretmen vardý yaþlý elleri titrerdi ismi Adil ....... soyadýný unuttum Allah rahmet eylesin okulda ondan korktuðumuzu çekindiðimizi baþka öðretmenlerden çekmedik. Onun 10 Kasým etkinliklerinde hiç unutmam sýnýfýn penceresini açýp ATAM KALKTA SENÝN YERÝNE BEN YATAM deyiþini hiç unutmam. Atatürk okulunda çocukluðumun en güzel 5 yýlý orada geçmiþtir. Burada ayný okuldan olan tüm arkadaþ ve Hemþerilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum
Abdurrahman ÖRSKIRAN
Bende atatürk ilk ögretimde okudum.1.sýnýf ögretmenim mustafa özcandý rahatsýzdý o yüzden daha sonra sevim özkýrdý ögretmenim 89 yýlýnda bitirdim ..ayný okuldaki bütün arkadaþlaraselam
Konu atas tarafýndan (21.04.08 Saat 08:21 ) deðiþtirilmiþtir.
slm beni ögretmenide sevim özgýrdý arkadaþlarýma slmlar