Merhum Tuncay Aslan'a ve Hanifi Diker'e Allahtan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine Allahtan sabýr ve baþsaðlýðý diliyorum. Hanifi abiyi tanýrdým. çok iyi bir insandý. Nizip yeri doldurulamaz bir esnafýný kaybetti. herkesin baþý saðolsun.
Merhum Tuncay Aslan'a ve Hanifi Diker'e Allahtan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine Allahtan sabýr ve baþsaðlýðý diliyorum. Hanifi abiyi tanýrdým. çok iyi bir insandý. Nizip yeri doldurulamaz bir esnafýný kaybetti. herkesin baþý saðolsun.
Ýkisinede allahtan rahmet kederli ailelerine sabirlar diliyorum. oktay ve sukru kardeslerimin abileri insallah rabbim sizi cennetiyle mukafatlandirir...
bende buradan öyrendim vefat haberini,Allah rahmet eylesin, Ailesine sabirlar versin
Diker ve Aslan ailesinin baþý saðolsun. Allah geride kalan ailelerine sabýr versin. Her ikiside Nizibin yetiþtirdiði deðerli insanlardandý. Allah gani gani rahmet eylesin. Nur içinde yatsýnlar ... Amin..
Abdurrahman ÖRSKIRAN
slm mrb ben hasan hanýfý abýnýn olmesý bizide yýktý cok severdik kendisini ii insandý kýmseye zararý yokttu allah mekanýnný cennet eylesin serpil ablauyada sabýr versýn
ALLAH RAHMET EYLESÝN HER ÝKÝSÝNÝNDE MEKANLARI CENNET OLSUN
AÝLELERÝNE ALLAH SABIR VERSÝN
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara Allah sabýr versin.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Ýlçemizin sevilen bu iki deðerli esnafýna yüce rabbimden rahmet ve ailesine baþsaðlýðý diliyorum...Hanifi abi beni nerde görse þaka yapardý..Gerçekten çok üzüldüm...Sevdiðim insanlardý.
Konu Orhan Çelik tarafýndan (03.01.08 Saat 17:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
nizibin güzel sevgi dolu sevecen abileri yüce RABBÝM mekanýnýzý cennet eylesin.Sizin gibi deðerli þahsiyetlere her zaman ihtiyacýmýz olacak.nizip için büyük kayýp. isimlerini duyunca hala içim sýzlýyor. hepimizin baþý saðolsun. ailelerine allah sabýr versin.
Diker Ve Aslan Ailelerine Taziyelerimi Sunar, Sabirlar Dilerim. Her Iki Kardeþimizin Mekanlari Cennet Olsun Inþallah.
Mustafa çaliþkan-istanbul
allah rahmet etsin hanifi abi benim komsum ve kardeþleri cocukluk arkadaþým alllah rahmet etsin alýn yazýsý kimse degiþtiremez
ALLAH RAHMET ETSÝN. Tuncay'da, Hanifi Abide deðerli insanlardý. Mekanlarý cennet olur Ýnþaallah
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
allah rahmet eylesin allah kalanlara sabir versin mekanlari cennet olsun gercekten benimde bi abi olarak sevdim kisilerdi