bak kýz-erkek bitiyo mu ne takým iþine geliyo konu![]()
bende cimbomluyum ghost bizdensin ama nizip güzeli fenerli ben onuda combomlu yapmasýný bilirim![]()
Made Ýn NizipLi
olsun þu an yine 2-2 oldu mehmet baþka fenerli yok mu ya çaðýr gelsinler![]()
hahaha miksam atýk nizip güzelinin yanýnda þimdide taraftarlýk dayanýþmasý baþladý
ben gidiyorum hepinize iyi öglenler kendinize iyi bakýn ögleden sonra dvam ederiz nizip güzeli de gelir o vakit hadi Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Made Ýn NizipLi
evet ortak nýzýp guzelýný herhal cýmbomlu yapmalýyýz fenerlýler savun kenýdýnýzý.ya bu arada mýksam kýzlar cok konusabýlýrler ama bunun sebebý yýne erkekler yaný ama erkeklerýnde kalýr yaný yok yaný
walla þimdilik yok neyse durumlar eþit ama biz daha güçlüyüz nede olsa fenerliyiz![]()
taamam mýksam kendýne ýyý bak býlýyon ogleden sonra yokum yený yýlýn kutlu olsun aksam msj cekerým zatý kendýne ýyý bak bye
ghost miksam gitti takým olarak sen tek kaldýn erkek dayanýþmasý olarak ben tek
neyse ya býz kardesýz kavga olmaz herkes kendýný fýkrýný savunuyo zaten e sevýl sende ne var ne yok artýk sakýnleselým sen antep te oturuyosun dýmý
takým olarak ýkýmýz warýz ghost tek cýnsýyet dayanýsmasý ben tekým hayýrlýsý olsun artýk neyse býz normal aktýf sohbete dewam edelým