mehmet beyaz bayrak gelmedi sadece simdilik gidiyom dönüsüm fena olacak
sagol ghost love sanada mutlu yeni yillar herkese mutlu yeni yillar tüm istedikleriniz olsun
mehmet beyaz bayrak gelmedi sadece simdilik gidiyom dönüsüm fena olacak
sagol ghost love sanada mutlu yeni yillar herkese mutlu yeni yillar tüm istedikleriniz olsun
bak mýksam ghost bu konuda haklsý sýnav için ugrasýyor
yuh bende saide gitti dedim neyse buradaymýs dönüþünü bekleyelim o zaman bakalým ne olacak
yaný haklý oldugumuzu kabul edýn artýk hep kendýmýzý dusunmeyelým býseyý yargýlarken karsý tarafý da dýnlýyelým lutfen dýmý ortak ve mehmet sana da dýyom sevýl sen dýyon bu konuda herseyý konusarak halletmek degýlmý onemlý olan
bekliyoruz zaten baska da biþey ettigimiz yok
ortalýk duruldu bizde biraz sakinleþtik
ama yine de kýzlara karsý tavýr devam ediyor demi mehmet![]()
Made Ýn NizipLi
ooo biz de sizin karþýnýzdayýz býrakýr mýyýz karþýlýk gelir hemen
ghost haklý oldugun konu kýzlarýn haklý oldugu deðil ki ben senin nizip güzelinin sýnava hazýrlanýyor onun için miksam anlayýþ goster demene haklý dedým
miksam her zaman ki gibi yola dewam
ya ya offffff sýzde tamam býzde yýlmayýz yaný ben yýlmam mehmet cunku sarý kýrmýzý kan var bende yaný cýmbomluyuz býz kolay pes etmeyýz
bu kýzlarýn dýrdýrý yokmu iki tane yan yana geliyor ortalýk karýsýyor yok su böyle yapmýs yok su sunu yapmýs yok sunun gelini güzelmiþ
yaw size ney onlarýn yaptýklarýndan demi mehmet![]()
Made Ýn NizipLi
bende de sadece kýrmýzý war ama demý nede biz fenerliyiz her sey býzde orjinladir caným