only gecmýs olsun fakat býz burda eglenmeye gýrdýk hem olumde agzýna yakýsmýyo kafandan sýlýp at su dusunceyý olmaz mý?
only gecmýs olsun fakat býz burda eglenmeye gýrdýk hem olumde agzýna yakýsmýyo kafandan sýlýp at su dusunceyý olmaz mý?
miksammm acýý cekmedenn öldürenn hap varmýý dedinn sana...?
nereye kaan ya konusuyoduk .
miksam haksiz oldunu anladi gitti galiba![]()
tmm miksam ben senýn yerýnde yazarým yeterým hepsýne ewel allah![]()
ya mehmetcým kým ýlgý gostermýyo býz mý valla býz fazlasýný gosterýyoruz da ýste erkekler anlamýyo yok ýslerý guclerý eglenmek gezmek arkadaslarla oyun oynamak bý kýzlara msj cekmeyý aramayý cok gorursunuz yaný
miksam haksýz olurmu yaw biz sonuna kadar haklýyýz hem siz o gece 3 kiþiydiniz biz 2kiþidik yaný 3e karsý 2 ne yapabýlýrký demý ama
merakk etmeyinn miksam cvp yazsýnn zatenn yazmicammm..!!! eglenmenize bakýn...!!!
nýzýplýsaýde bastýr ya sunlara gunlerýný gosterelým kým haklýymýs býzým ortagýn ýsý oluyo ya ondan gec yazar neyse o býze katýlýr ama burda býz haklýyýz mehmet kabullen býz olmasak ddedýgým gýbý hýc býsey olamazsýnýz
niye çok goruyoz ki caným yani msj yazmadan onla konusmadan güzel ne olabýlýrký ama hep ilk msjý veya ilk aramayý erkeler yapýyor neden hiç kýzlar ilk yapmýyo ama býrazda siz ilgi gösterýn demý ama hep bizden olurmu![]()
evet ya mehmet konusuyor öyle sine daha bide diyolarki fevzi de burda olsa
daha fevziyi tanimadim ben ama galiba ayni bunlara benziyo![]()
yoqq merakk etme ailem zarar gorursee gorurr digerlerin umrunda bile olmazz merakk etme ghost...