kaan konuya takýlsana yaw ölumu ne yapacan dur içimizi karartma allahýný seversen bak erkek dayanýsmasý içindeyýz sana ýhtýyacamýz var
kaan konuya takýlsana yaw ölumu ne yapacan dur içimizi karartma allahýný seversen bak erkek dayanýsmasý içindeyýz sana ýhtýyacamýz var
birazy awas yaw tek tek yazýn takip edemiyorum![]()
Made Ýn NizipLi
yokk mehmett ben kafaya koymuþum bi keree yuce rappim benim canýmý almadann ben kendi canýma kýyarýmm bugun yarýnn .. yakýn yanii
miksam cvp yazmadýn bea abiicm..?
evet hepsýný okudum ama erkekler tabýký haksýz kýzlar ýlgý beklerler tabý yaný bu cok dogaldýr degerlerýnýn gosterýlmesýný ýsterler ama sýzýn gýbý ler ne anlasýn yaný
only biþey anlamadým su adresi at hele bana
sevil ben mi haksýzým hýý
ghost sen ne diyon yaw![]()
Made Ýn NizipLi
kýzlar hep ilgi bekler ama ilgi göstermez olurmu öle ama ghost![]()
ya mehmet bený sýnýr etme nerenýz haklý hem kýzlara gereken ýlgýyý gostermeyýn hemde sabun kopugu gýbý uste cýkýn ortak sende konussana ya
neyse benn sizin icinic karartýyorum sabah sabah sizz eglenmeneze bakýnn arkdaþlarr ben aradan cekilimm kolayy gelsin sizlere...miksam bi cvp yaz bea kardeþimm
only soru neydi senin indircegin linkini at hele bana bir bakayým neymiþ o
sevil ortalýk aynen corba oldu
ghost haklýsýn
only ölme sen lazýmsýn dur hele
mehmet sen benim yerimede cevap yaz ben yetisemiyorum
Made Ýn NizipLi
ama ghost sabun köpüðü deðiliz ama onlar gibi mahsumuz sende görmussundur yazdýlarda ne yaptýk allahýný seversen ama kýzlarda hep ilgi bekliyor hiç göstermýyor olurmu öle