þu an canýmýn cok sýkýldýgý gibi pc etrafýnda ne warsa darma dagýn ettim tlflar anahtarlar hoporlerler hespi sacýldýý darmadagýnn oldularr ama olsunn sinirimm gectiii hi. olmazsa![]()
þu an canýmýn cok sýkýldýgý gibi pc etrafýnda ne warsa darma dagýn ettim tlflar anahtarlar hoporlerler hespi sacýldýý darmadagýnn oldularr ama olsunn sinirimm gectiii hi. olmazsa![]()
yok bende yapmam sadece sinirlenirsem sinirlendiðim kiþiyi lafla döwrim....ben onu öylesine yazmýþtým
yine gece ,yine hüzün we yine biliyor musun??
içinde sen olunca hüzünde güzell!!
benii kimse örnek almasýnn miksamm istemiyorumm seni alsýnnlar kücüklerr..!!!! ben yaparýmm arkdaþþ istiyen alýr almazz aklý war kafasý war ala ala
yaa neden olsa senin icinn cok komikk dimi... candyy bana zarar veren benim canýmý sýkann olduktan sonra ben kendi canýmý býrakta duþunim candy...!!!
millet neyiniz varyaw çok sinirlisiniz sakin olun biraz
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
elimde diil mehmett olamýyorumm iþtee uzgunumm yapabilicem biþi yoqq![]()
kardeþ kendine hükmetye bak sen sinirli olma yaw sana ihtiyacmýz war
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yaa oyle iþte mehmet elimde diil napimm bence benim gibi insana kimsenin ihtiyacý olmass bea mehmet
olur kardeþ ileride sana ýhtiyacý olan çok kiþi olur sen merak etme neyse biz konumaz dönelim
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
caným sýkýldý photoshop tan ugrasým dedim bi seri numarasýný bulamadýk( ben mehmet only )
çözemedik gitti![]()
Made Ýn NizipLi
saglýk olsun mýksam ben kendý programýn ký ný bile gonderdým kabul etmedý
only de yardýmcý olmaya calýstý ama olmadý yarýn gider kasa ile ugrasýrým bende![]()
Made Ýn NizipLi