neden nizip giriþlerinde zeugma levhasý nizip ten gecen insanlarý aydýnlatacak þekýlde konulmuyor. gerçi þu da var baraj a sahip çýkamadikki eger çýksaydýk nizip in ismi verilirdi... dogru degilmi
neden nizip giriþlerinde zeugma levhasý nizip ten gecen insanlarý aydýnlatacak þekýlde konulmuyor. gerçi þu da var baraj a sahip çýkamadikki eger çýksaydýk nizip in ismi verilirdi... dogru degilmi
Milletvekili Ýle Röportaj
Ekleyen Gökhan Dokuyucu
04.04.07
http://www.nizip.com/showthread.php?t=3020
Tarihli yazýmda
Soru
Nizip’e giriþ kýsmýný yani ticaret borsasýnýn karþýsýndaki boþ alana bir çalýþma yapabilir misiniz?
Cevap
Zaten orada duble yol çalýþmalarý þuan devam ediyor. Dediðiniz yer þahýs malýdýr ama elimizdeki projeler bittiðinde oraya da el atacaðýz.
Bir öneri: Nizip’in simgesi olan fýstýk, zeytin ve Zeugma ile ilgili bir yapýt profesyonel heykel týraþlara sipariþ verilerek yapýlabilir. Bilindiði gibi bu yol doðunun ve batýnýn kalbine akan bir damar gibidir. Nizip’in reklâmý açýsýndan güzel bir çalýþma olacaðýna inanýyorum.
Böyle birþeyden bahsetmiþtim...
Kemal cengiz abimizin de bir fikri vardý bu konuda. O da bilal-i habeþ'in atýnýn ayak izi taþbaþ daðýndadýr diye bir tabele asýlmalý diyordu. Malum E-90 dan arap þii otobüsleri geçiyor. Nizip için bir din turizmi olabilirdi...
Iþýklandýrmalar çok güzel olmuþ. Ve bu gittiðimde bir kaç tabelada konmuþtu...
Benim düþüncem Nizip'i temsil eden bir Bir simge yapýlmalý Giriþ Kýsmýna...
Tarihi Zeugma Kenti Ve Fistik þehri Nizip'e Hoþgeldiniz...
fýstýkla ilgili bir tabela olabilir çünkü fýstýkla geçim çok fazla nizipte daha farklý þeylerde olabilir ama fýstýgýn olmasý þart yanýlmýyorsam Osmaniyede de böyle bir tabela var oda yer fýstýgý tabelasý bence yapýlacaksa ilk seçenek fýstýktan yana olmalýdýr...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...