21.12.2003 pazar gunu Nizip stadyumunda gaziantep akteks spor la sampiyonluk macimiz vardir tum Niziplilere duyrulur... bu maci kazanirsak 3.lige terfi maclarina gitcez tum Nizipliler davetlidir... Nizipspor
21.12.2003 pazar gunu Nizip stadyumunda gaziantep akteks spor la sampiyonluk macimiz vardir tum Niziplilere duyrulur... bu maci kazanirsak 3.lige terfi maclarina gitcez tum Nizipliler davetlidir... Nizipspor
mutlaka geleceðim. ama bak gol yemek yok
herþeyNizip için
Konu Cali tarafýndan (02.09.07 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.
cumartesi aksami nizibe geliyorum hayirlisiyla.
maca gelmeyi cok isterim. orda olacam insallah. saat kacta basliyor?
mac saat 11:00 da ama ben kalleci durmayabilirimya once ben duruyordum ama bizim a takimin kallecisi sakat oldugu icýn bende yedek oldugum icýn 5 mac durdum ama yýne de belli olmaz cunku gecen hafta a takimin kallecisi de vardi ama hoca bený ilk 11 de cýkardi...
insallah kazanýriz dediginýz gibi ben antepte kaliyorum bugun antremana gittým nýzipli kardeslerimiz simdiden sampiyonluk havasina girmislerdi baya bi taraftar gelmistý antremana saat 20:30 da nrt de izLer,yebilirsiniz antremaný umamrim kazanýriz bizim icýn cok onemli bir mac biz yenýnce 3.lig terfi maclarýna biz gidiyoruz onlar kazanýrsa onlar gidio...
buyuk adamlara davetýyeler gonderildi; mesela milletvekilimiz mehmet sariya belediye baskanýna karnizol komutanligina emniyet müdürlügüne kaymakama vs... herkesi bekliyoruz...ve dualarýnýz? bekliyoruz...
Nizipspor
Konu Cali tarafýndan (31.08.07 Saat 13:44 ) deðiþtirilmiþtir.