ya sadece bu kadar mý Nizipli war ünide okuyan? diðer arkadaþlar nerde bekliyoruzz hadi özellile eskiþehir ee
gelecek olan arkadaþlarýýý
ya sadece bu kadar mý Nizipli war ünide okuyan? diðer arkadaþlar nerde bekliyoruzz hadi özellile eskiþehir ee
gelecek olan arkadaþlarýýý
herkese çok selam ...
Niðde üniversitesi Türkçe Çðretmenliðinde okuyorum. 4. sýnýf öðrencisiyim.
Niðde kazanan arkadaþlar özel mesaj atarlarsa her konuda yardýmcý olabilirim.....
saygýlarýmla
ultrAslan_niðde_üni
slm ben dumlupýnar unv.elekrýk elektronýk muh. ogrencýsýyým kutahyaya gelen arkadaslara her konuda yardýmcý olabýlýrým
arkadaþlar hepinize ilginizden dolayý çok teþekkür ediyorum... Nizipte üniversiteli daha birçok arkadaþýmýz var, umarým onlarda konuya iþtirak ederler.. herkesi bekliyoruz..
Tercihlerin verildiði ve nereye yerleþeceðini bilememenin heyecanýný yaþayan gençleri gördükçe, bu konuyu tekrar gündeme getireyim dedim.
Buyrun gençler, hangi üniversite veya yüksek okulda okuyorsunuz yazýn. Yazýn ki gelen arkadaþlarýnýz sizin çektiðiniz sýkýntýlara düþmesinler ...
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
alýntý:
"quote" akhenaton demiþki:
arkadaþlar hepinize ilginizden dolayý çok teþekkür ediyorum... Nizipte üniversiteli daha birçok arkadaþýmýz var, umarým onlarda konuya iþtirak ederler.. herkesi bekliyoruz..
HE VALLAH BEN DE HAYAT ÜNÝVERSÝTESÝNDE OKUYORUM ALLAH NE ZAMAN ÝSTERSE OZAMAN ÝMTÝHANA ALACAK..... DÝPLOMA OLARAKTA YA CENET YADA CEHNEM ALLAH CÜMLEMÝZÝ CENETLÝKLERDEN EYLESÝN AMÝN.......
HARRAN ÜNÝVERSÝTESÝNE YOLU DÜÞENLER ÝÇÝN YARDIMA HAZIRIM 1 AY ÖNCESÝNE KADAR BENDE ÖÐRENCÝYDÝM AMA ÞÝMDÝMEZUN
VET.HEKÝM M.TÝKEN TEL:05326909927.
m tIken
merabalar ben mustafa istanbul üniversitesi veteriner fakültesi öðrencisiyim.. buraya gelen arkadaþlara yardým etmek buralarda bulunan bizlerin görevidir.. atamus27@hotmail.com dan ulaþabilirsiniz...
ben uður fýrat üniversitesi fizik bölümün de okuyorum fýratta gelen arkadaþlara yardýmcý olurum herkese selamlar
m_e_r_d_o@msn.com imeil adresim bu
BEN DE AYDINDA OKUYORUM GELEN ARKADAÞLARA ELÝMDEN GELDÝÐÝ KADAR YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM
kafkaskartali__alp@hotmail.com
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
Gönderenin Adý: abdulkadir
Email: abdulkadir_gok@hotmail.com
slm arkadaþlar ben de Sakarya Üniversitesi psikolojýk danýþmanþlýk ve rehberlik bölümü ikinci sýnýf öðrencisiyim.üniversiteli arkadaþalrýmýzýn böyle bir derneðe çok önceden ihtiyacý vardý ama yinede geç sayýlmaz derneðin kurulmasýnda ön ayak olan arkadaþlara teþekür eder çalýþmalarýnda baþarýlar dilerim ayrýca sakarya yý kazanacak arkadaþalrýmada yardýmcý olmaktan büyük mutluluk duyacaðým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
[ý] [ý] ben de muðla üniversitesindeyim herkese her konuda yardýmcý olmaya çalýþýrým yetrki muðlada nizipli olsun yeter
[/ý]
[/ý]
Konu nizip.com tarafýndan (06.07.08 Saat 07:42 ) deðiþtirilmiþtir.
muslu
mustafa kemal üniversitesi mühendislk mimarlýk fakültesi makina mühendisliði bölümü son sýnýf öðrencisiyim,gelecek olan arkadaþlara her türlü yardým etmeye hazýrým.
arkadaþlar...
artýk bende bi üniversiteliyim....
atatürk üni.. okul öncesi ögrtmenligini kazandým...
vatana millete hayýrlý olsun)))
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!