bencede cok güzel olur biran önce çalýþmalara baþlamalý baþkanýmýzdan rica ediyorum büyük olursa daha güzel olur NÝZÝPLÝ hemþerilerime slm lar
bencede cok güzel olur biran önce çalýþmalara baþlamalý baþkanýmýzdan rica ediyorum büyük olursa daha güzel olur NÝZÝPLÝ hemþerilerime slm lar
herkes çok iyi,çok güzel olur diyor.benim söyleyeceklerim sizden farklý.ben diyorum bir çok þeyde olduðu gibi bu bayrak iþinide çok abartýyoruz.oldu olacak nizip in tamamýný kýrmýzý beyaza boyayalým,bayrak yapalým;yada TÜRKÜYENÝN tamamýna bayrak çizelim google earttan daha iyi görünür.bu daha iyi yada, daha büyük bir düþünce deðilmi?
Bayrak bir ulusun istiklalinin,baðýmsýzlýðýnýn ve özgürlüðünün simgesidir.ona saygý ona sahip çýkmak her Türk vatadaþýnýn birinci görevidir.Bayrak elbette dikilmesi gereken yere dikilmelidir. Taþbaþada dikilsin. Ancak bu gibi yerleri baþka þekilde deðerlendirmek,bunun içinde baþka projeler geliþtirmek gerekir.Taþbaþ tepesi tatlý bir yükseklik ve çevresi yeþillikhakim bir tepe. Burasý baþka düzenlemelerle deðerlendirilse,örneðin oraya özel idare öncülüðünde bir sosyal tesis yapýlsa,yada civarýndaki hakim sýrtlara bahçeli yazlýk tip Toplu konutlar yapýlabilinse Nizip'in bir yaylak yerleþim alaný doðmuþ olabilir diye düþünüyorum.
Ahmet abimizin düþüncesi fevkalade güzel.yürekten katýlýyorum.inþallah yetkililerce dikkate alýnýr.
Deðerli arkadaþ, bayrak dikme isteðine verdiðiniz alaycý cevap üzüntü verici.Türk bayraðýnýn en gösteriþlisini dikmek kendini samimi olarak Türk ve T.C. vatandaþý olarak hisseden herkese guru ve güven verir.Kimse durduk yere Bayrak dikme yarýþýnda deðildir.Unutmayýn ki, Büyük ortadoðu Projesinde ve þimdilerde de Kuzey Irakta kurulmaya çalýþlan sözde Kürdistan Parlamento giriþinde asýlý olan haritalarda güzel Nizibimizde hedeflenen büyük kürdistan sýnýrlarýnda gösterilmektedir.Adýgeçen en yüksek tepeye asýlacak en büyük Bayraðýmýz, bu topraðýmýza göz diken çapulculara gözdaðý olacaktýr.Allah bir milleti bayraksýz ve topraksýz koymasýn.Lütfen iþ iþten geçmeden nice ata kaný ile oluþan þanlý bayraðýmýzý baþta gönüllere, sonra da en yükseðe dikmek için yarýþalým, teþvik edelim.Düþünene ve gerçekleþtirecek olana minnet ve þükranlarýmý arz ederim.25.12.2007
Mahmut KÜÇÜK
Þair ve Yazar
bu fikir için geç bile kalýndý ama . hiçbiþey için geç deðil. yapabileceðin en büyüðü dikilsin. boyalý taþlarla en yüksek noktanýn eteðine yapýlabilir.
SIKINTI YARATMA...!
taþbaþa TÜRK bayaraðý dikilse baþlýðý altýnda yazýlanlarý okuduðumda,bu konuda yazanlarýn dalga geçtigini sandým.yok çok büyük olsun,yok google erth ten görünsün... bende sayýn AHMET KOCASLAN gibi düþününerek,insan hayatýna katký sunacak þeylerin yapýlmasý gerktigi düþüncesiyle onlarý yazdým.google den görülebilecek kadar büyük bir bayarak diksek, yoksulluktan tedavi olamadýðý için evinde ölü bulunan SELÝM TÝLKÝ vatandaþýmýzýn tedavi olup,ölmemesini saðlarmý?ama sayýn AHMET KOCAASLAN gibi düþünüp birþeyler yaparsak baþka selim tilkileri kurtarabilme þansýmýz olabilir.polen 2734 ninkli sayýn mahnut küçük arkadaþ böyle farklý düþündügüm için, ucuzundan birçoklarýnýn yaptýðý gibi neredeyse vatan hayini diyecek bana.
Boyalý taþlarla iki ev büyüklüðünde bile yapýlacak bir bayrak google earth proðramýndan görülebilir.
Benim mesajýmdaki maksat buydu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
RIFAT, polen 2734 nikli sayýn Mahmut KÜÇÜK'ün yaptýðý ucuzundan edebiyat deðil bilakis gerçeðin kendisidir.Herhalde iþ güç çokluðundan gündemini takip etmiyorsun iþte ýrak'ýn hali iþte emperyalistlerin, siyonislerin çýkar hesaplarý. O bayraðý oraya, her yere dikmek lazým uzaydan deðil hatta mars'tan bile göstermek lazým
( sonra bayrak dikmekle selim tilkinin ölmesinin ne alakasý var rahmetli zaten bayrak dikme mevzuundan önce vefat etti.)
Bazý arkadaþlar Taþbaþ a Bayrak dikmenin masraflý olacaðýndan ve böyle bir masrafýnda fuzuli olacaðýndan bu gibi masraflarýn ihtiyaç sahiplerine ulaþtýrýlmasýndan yana gibi görüyorum.
Ben Taþbaþ a Bayraðýmýz dikilsin derken Sosyal Yardýmlaþmaya ayrýlan bütçeden alýnsýn falan demedim. Fuzuli masraftan bahseden arkadaþlar þunu bilmeliler ki bir memleketin Sosyal Yardýmlaþma bütçesi ile çevre düzenlemesine ayýrdýklarý bütçeler ayrý ayrýdýr. Nizip in içine yapýlacak bir parkcýk eksik olsunda. Taþbaþ a memleketin her tarafýndan görülebilecek tepeye bir Bayrak dikilsin dedik. Hiç bir fakir fukaranýn bütçesinde gözümüz yoktur....
Hoþ zaten bu bir fikir; bakalým yetkililer ne kadar deðerlendirmeye alacaklar.....
Ahmet Kocaaslan ýn dediði gibi orasý bir Milli Park Haline de getirilebilir. Sadece hafta sonlarý gidilip de kebap yellenecek piknik yeri deðil,içinde bayraðý, çeþitli bir takým hayvanlarýn bulunabileceði bir hayvanat bahçesi ve yine bir takým mesire alanýnýn bulunabileceði büyük bir projede olabilir bu gibi çalýþmalar memleketi güzelleþtirme çalýþmalarýdýr.
Yetkililerin gücü yetiyorsa akýllarýna da yatýyorsa orayý bir Milli Park olarak düzenleyebilirler mi acaba ?????
Biz olayýnsadece Bayrak yönünü ele aldýk . Yoksa Taþbaþ bence bir çok projeye uygun bir mekan benimkide basit bir fikir uygulayýcý makamýnda ve mevkiinde biri de deðilim.
Her kim bu memleket için bir hayýr iþlerse ALLah ondan Razý olsun derim....
Konu rasimm tarafýndan (26.12.07 Saat 11:00 ) deðiþtirilmiþtir.
gerçekten iyi bir þey olur birde sayýn adminin dediði gibi google earth gorunmesý ayrý bir güzellik katar
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Konularý birbirine karýþtýrmamak lazým, Rýfat kardeþim söylemek istediðini aslýnda hepimiz anladýk ancak bu açýdan bakarsak bir yol katedemeyiz...
Bakýmsýzlýk ve fakirlikten dolayý vefat eden S.Tilki ve çocuðunun günahý evvela topluma sonra devletimize yani idarecilerimizedir. Fakat bayrak dikme ile bu konunun hiç bir alakasý yoktur bizler gerekirse yalýnayak dolaþýr süpürge tohumunu arpaya katar ekmek niyetine yeriz ve O Bayraðý dikebileceðimiz en yüksek noktaya en büyük ebatta dikeriz. Allahýn izni ile...
Konu Kasým Böler tarafýndan (27.12.07 Saat 05:22 ) deðiþtirilmiþtir.