bu arada çellik kardeþim aramýza hoþgeldin![]()
bu arada çellik kardeþim aramýza hoþgeldin![]()
Arkadaþlar, þu profillerinize fotoðraflarýnýz eklesenizde kim kimdir bizde biraz bilsek![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
resimdeki bendim ama degiþtirdim simdilki kardeþim oluyor
Made Ýn NizipLi
herkese merabalar uLa oLm su ozyurtLuLar oLarak biseyler yapsak nasýl oLur hiç deiLse ERKEK oLanLarLa Maç yapaLým yawss... eger adam bulamazsak admin oynar) bakýn bayram tatilinde yapalým isterseniz ben bir telefona bakar taaaa birecikten gelirim oynamaya olmezsek inþ... grsrzz biþeyler yazýn suraya da adamýn asabýný bozmayýn
) hadi byess
olur ýhc kardes senýn istedýgýn mac olsun . yenýlmeye meraklýsýn anlasýlan)) bayram tattýlýnde nizipte olanlarla iyi býr mac tertýp edelým bu organýzasyonu da en cok tanýdýgý olan ýhc senden baskasý yapamaz
gorusmek uzere
Email geçersiz
bende o okulun ilk ögrencilerindenim iki yýl katlanabildim allah yardýmcýnýz olsun arkadaslar![]()
slm erhan ne edin nerdesin
slm cumleten arkadaþlar
hoþbulduk yusuf
slm arkadaþlar ibrahim kaya
ben esra arkadaþlar beni hatýrlarmýsýn bilmem çünkü ben okulun yarýsýnda uþaða taþýnmýþtým ama þimdi istanbuldayým nese herkese slm
Konu esera79 tarafýndan (06.01.08 Saat 23:06 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: harf hatasý
slm arkadaþlar herkes iyidir inþallah.esracým caným seni unuturmuyuz hiç.arkadaþlar da görse tanýrlar mutlaka.
((esra ergenç))
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...