Malumunuz siyasilerimizin tek gayesi var buda bir dönem daha nasýl seçilebilirim üzerine kiþisel hizmetlere yönelik icraatler.
Bu zamana kadar seçtiðimiz siyasilerimizn tamamý NÝZÝP için kayda deðer birþey yapamadý. Ahmet aðanýn oðlunun iþi nasýl olacak, mehmet dayýnýn evinin önü çamurmuþ, muhtarýn oðlunu iþten atmýþlar, hüsamettin beyin fabrikasýnýn þunu varmýþ....hep bu gibi kiþisel sorunlarý halletmek için seçtiðimiz insanlarý maalesef ikinci dönemde seçenler yine bizler olduk.
********NÝZÝPTEN NE KÖY OLUR NE KASABA *********
Derviþ abinin söylediklerinin hepsini almadým sadece iþime gelenleri aldým yani benim de ayný düþüncede olduðum yerler bunlar,
Demekki ne yapýyoruz arkadaþlar, bir sonraki seçim döneminde daha iþe yarar ,iþ yapacak , bir MÝLLETVEKÝLÝ ve baþkan seçiyoruz,
zamanýnda nizip fýstýk hali için birþey yazdým , kimseden cevap yok , nizipte neden otel yokyazýsýna cevap yazdým milletten gene cevap yok,
valla kardeþlerim abilerim siz bilirsiniz, bizler istanbul ,eskiþehir ve bursa'da çok rahatýz,
Hani demiþler ya GÖNLÜMÜZ SÝZÝNLE evet doðru sadece gönlümüz sizinle, bir geldim nizibe 14 gün ishal oldum (haa sedece ben mi oldum,osman abide oldu, nizip.com'dan okudum SALGIN haberleri yayýldý) neden sularý mikroplu, bunun için ne yapýldý, hiçbirþey, inanýn yazýn oðlaný nizibe ve köye getirmeye korkuyorum ben 37 yaþýndayým periþan oldum kimbilir o ne olurdu.
Þöyle bir bakýyorum da nizipe hizmet yapanlar, baðýþ yapanlar hep gurbette olanlar.Hani derler ya HER ÞEYÝ DEVLETTEN BEKLEME, bunun tam örneðini nizipte görüyorsunuz, ama biraz da devlet ve o kademedeki BÝZÝM ORAYA OTURTTUÐUMUZ YÖNETÝCÝLERÝMÝZ artýk birþeyler yapsýn yawwwwww.
Yoksa biz birþeyler yaparýz artýk en yakýn seçimde, YAPARIZ DÝMÝ ARKADAÞLAR, (bakalým kaç kiþi cevap verecek yaparýz abi diye merak ediyorum)
Selamlar,
Ýlker ,