hasan hocam bilgileriniz için çok tþk ler ben bu kadar ayrýntlarý bilmiyodum öðrenmiþ oldum msk.A.r.o
hasan hocam bilgileriniz için çok tþk ler ben bu kadar ayrýntlarý bilmiyodum öðrenmiþ oldum msk.A.r.o
HASAN HOCAM ÖLE BÝ ANDA ÝMDADA YETÝÞÝYOR KÝ BÝLGÝ ALMAK BÝLGÝLENMEK ÖÐRENMEK OKUMAK ÝÇÝN HIZIR GÝBÝ YETÝÞÝYO
MEVLAM SÝZÝ KORUSUN HOCAMMMM
mevlam cümlemizden razý olsun.Rabbim,Saðlýk ve sýhhatle mübarek bayrama ulaþmayý nasib etsin...mck
sn HOCAM sizlerin vesilesi ile tüm nizip com ve nizipli hemþerilerimin mubarek kurban bayramlarýný kutlar nice bayramlar dilerim Canabý mevlam kesilen kurbanlarý ve yapýlan hayýrlarý kabul eylesin
herkesýn bayramýný sýmdýden en ýcten dýleklerýmle kutluyorum
saygý deðer hocama cok teþekkürler,bizleri bigilendirdi.sizinle paylaþmaya deðer bir hadisemi anlatayým.aile özlemini biraz olsun hafifleten bayram sevincini yaþadýðým þu günlerde ist sokaklarýný arkadaþýmla dolaþýrken arkadaþýmýn biraz hüzünlü olduðunu fark ettim nedenini sorduðumda kurban bulamadiði için nerdeyse aðlayaçak yanlýz kendisi için deðil afrikadaki insanlar için arýyor.orda yaþanan bir kaç hadiseyide anlattý.hayatýnda hiç et görmemiþ insanlarý anlattý.bende kendimçe biraz yardým ettim.fakat onun sevinçini görmeliydiniz.iþte müslüman böyle olmalý bayramýný baþkalarýyla paylaþmak onlarýn kederleriyle kederlenmek.sevinciyle sevinmek.müslüman insana ALLAHI hatýrlatýr hadiste olduðu gibi.bayramýnýzý tebrik ederim....
Zaten bayramlar birlik olma ve paylaþma günleridir.hergün et yiyenlerin aksine,haftalarca sofrasýnda et yüzü göremeyenleri sevindirmek,onlarý da hatýrlamak,yoksulun elinden tutabilmekdir insana bayram sevincini yaþatan.
ifade ettiðiniz gibi,müslümanlar bir vücudun azalarý gibidir o azalardan biri rahatsýz olursa bütün vücut acý çeker buyurur efendiler efendisi.Bu itibarla sorunlarýmýzý ve sýkýntýlarýmýzý paylaþmaya ve sorunlarý en uygun bir biçimde çözümlemeye mecburuz.msk kýymetli Aksiyon.
herkesýn gelecek kurban bayramý mubarek olsun
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ne için,ne amaçla kurban kestiðini bilmeyen bir dolu insan için verdiðiniz þu bilgiler herþeye deðerdi hocam. Þaka deðil hocam gerçekten bir gelenek þeklini aldýðý için kurban kesenlerimiz var. Ýnþallah þu yazdýklarýnýz bizlere ve bilmeyenlere bir ýþýk tutar.
Tüm islam aleminin kurban bayramý mübarek olsun.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Herkesin Mubarek Kurban Bayrami Kutlu Olsun Allah Ins Nice Bayramlara Bizi Eristirmek Nasip Eglesin Buyuklerimin Ellerinden Operim
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
TÜM ÝSLAM ALEMÝN VE MÜSLÜMANLARIN KURBAN BAYRAMINI ÞÝMDÝDEN KUTLARIM...._K@@N_
Her þeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doðru yoldan ve sevdiklerimizden ayýrmasýn! Hayýrlý ve bereketli Kurban Bayramlarý dileðiyle
Bütün hemþehrilerimizin ve alem-i islamýn bayramý mübarek ola.Hayýrlara vesile ola inþallah.
Bu arada Sitemizin 2 önermli þahsiyetiyle bugün beraber olma fýrsatý bulup tanýþtýk.bayramlaþma proðramýna katýlamýyacaðým için onlarla bayramlaþtýk.
Gökhan dokuyucu bey,ve saldýray kardeþim.
Ayrýca gökhan bey ile benim memleketi yad ettik.mevlam kendilerini korusun.MSK
Konu Hasan Hoca tarafýndan (17.12.07 Saat 20:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Müslüman insan uyanýk insandýr hiçbir þey eskisi gibi deðil millet derilerini nereye vereceðini çok iyi biliyor.
Yok öyle fakirin deri paralarýyla zengin çocuklarýnýn planör sefasý.