Ayný ifadelerimin Fatih abimiz için de geçerli olduðunu belirtmek istiyorum.
Ayný ifadelerimin Fatih abimiz için de geçerli olduðunu belirtmek istiyorum.
MUHARREM
NÝVEA YERÝNE ARKO
ATO’dan tüketiciye ’869’ çagrisi Ankara Ticaret Odasý , ithal ürünler yerine Barkodu ’869’ ile baþlayan yerli malý ürünleri satýn alma çaðrýsý yaptý.Tüketim malý ithalatýna giden her 6 bin 500 dolarýn Türkiye’de bir kiþiyi iþsiz býraktý, ’869’u al, çocuðun Ýþsiz kalmasýn’ . Yabancý markalý Ürünlerin market raflarýný istila etmekte ve ithal ürün tüketimi Nedeniyle Türkiye ekonomisi çýkmaza giriyor, bir ürünün Barkoduna bakarak hangi ülkeye ait olduðunun anlaþýlabilir. ’Türkiye ekonomisi bugün güçlü ekonomiler karþýsýnda baðýmsýzlýk savaþý veriyor. Bu savaþta parolamýz 869’dur. Yani Türk’ün þifresi 869’dur. Savaþý kazanmak ve baþý dik gezmek istiyorsak ülkemizin ürünlerine sahip çýkalým. Ýthal ürünlere verdiðimiz her kuruþ, ekonomimizi çýkmaz sokaða götürüyor, yerli sanayinin bacasý tütmez oluyor. Gençlerimize istihdam yaratýlamýyor. Yerlisi varken yabancý mal almak, kýt kaynaklarýmýzýn dýþarýya gitmesi ve yatýrýmlarýn azalmasýdýr. Azalan yatýrým, çoðalan iþsizliktir%u2026
NOT: Bunu denemek için yakýnýnýzdaki bir ürünün barkoduna bakýn eðer 8 6 9 ile baþlýyorsa o ürün TÜRK ürünüdür.
Osman Demir Istanbul
"font-size: 14pt; color: #550055; font-family: Arial" BU RAKAMI HÝÇ UNUTMAYIN% "font-size: 14pt; color: red; font-family: Arial" u2026 [u] "font-size: 36pt; color: red; font-family: Arial" 869 </u [u] "font-size: 36pt; color: red; font-family: Arial" (Aslýnda Milliyetçilik) </u "font-size: 10pt; font-family: Arial" "font-size: 14pt; color: #550055; font-family: Arial" DANONE YERÝNE SÜTAÞ, "font-family: Arial" "font-size: 14pt; color: #550055; font-family: Arial" NÝVEA YERÝNE ARKO "font-size: 14pt; color: #550055; font-family: Arial" ATO'dan tüketiciye ' [u] "font-size: 36pt; color: red; font-family: Arial" 869 </u "color: #550055; font-family: Arial" ' çagrisi Ankara Ticaret Odasý , ithal ürünler yerine Barkodu ' "font-size: 20pt; color: red; font-family: Arial" 869 "color: red; font-family: Arial" ' "color: #550055; font-family: Arial" ile baþlayan yerli malý ürünleri satýn alma çaðrýsý yaptý.Tüketim malý ithalatýna giden her 6 bin 500 dolarýn Türkiye'de bir kiþiyi iþsiz býraktý, ' "font-size: 20pt; color: red; font-family: Arial" 869 "color: #550055; font-family: Arial" 'u al, çocuðun Ýþsiz kalmasýn' . Yabancý markalý Ürünlerin market raflarýný istila etmekte ve ithal ürün tüketimi Nedeniyle Türkiye ekonomisi çýkmaza giriyor, bir ürünün Barkoduna bakarak hangi ülkeye ait olduðunun anlaþýlabilir. 'Türkiye ekonomisi bugün güçlü ekonomiler karþýsýnda baðýmsýzlýk savaþý veriyor. Bu savaþta parolamýz "font-size: 20pt; color: red; font-family: Arial" 869 "color: #550055; font-family: Arial" 'dur. Yani Türk'ün þifresi "font-size: 20pt; color: red; font-family: Arial" 869 "color: #550055; font-family: Arial" 'dur. Savaþý kazanmak ve baþý dik gezmek istiyorsak ülkemizin ürünlerine sahip çýkalým. Ýthal ürünlere verdiðimiz her kuruþ, ekonomimizi çýkmaz sokaða götürüyor, yerli sanayinin bacasý tütmez oluyor. Gençlerimize istihdam yaratýlamýyor. Yerlisi varken yabancý mal almak, kýt kaynaklarýmýzýn dýþarýya gitmesi ve yatýrýmlarýn azalmasýdýr. Azalan yatýrým, çoðalan iþsizliktir%u2026 "font-family: Arial" "font-size: 14pt; color: #550055; font-family: Arial" [u] "font-size: 48pt; color: #550055; font-family: Arial" NOT: Bunu denemek için yakýnýnýzdaki bir ürünün barkoduna bakýn eðer </u [u] "font-size: 48pt; color: red; font-family: Arial" 8 6 9 </u [u] "font-size: 48pt; color: #550055; font-family: Arial" ile baþlýyorsa o ürün TÜRK ürünüdür. </u "font-family: Arial"
Osman Demir Istanbul
ah osman kardeþ ah biz öyle bir millet olmuþuzki aþaðý tükürden sakal yokarý tükürden býyýk ortaya ise hiç tüküremiyoruz
Yerli malý Hasta baþý monitörü aldým beþ yýl içinde HEK e ayýrdýk yani kullanýlmaz hale geldiðinden demirbaþlardan düþtük.Japonmalý fillandiya malý hala çalýþýyor
ne diyerceðimi bilemiyorum çok özür dilerim söylediklerin çok doðru ama biz millet olarak öyle bir hale geldikki bir fýkra ile anlatmaya çalýþayým
Bir osmanlý paþasýnýn bir yahudi hizmetkarý varmýþ.Bir gün paþaya doðru bakarak baþ iþareti ile ima yollu paþa paþa diyer iþaret eder.Bu iþten bir þey anlayamayan paþa yahudi hizmetkara çýkýþýr.
-Be adem ne demeye çalýþýyorsun anlamýyorum ne söyleyeceksen tiz söyle admý günaha sokma diye çýkýþýr.Bunun üzerine yahudi hizmetkar.paþa;
-Þalvarýnýn düðmesi açýk kalmýþ deyince.paþa bütün hiddetiyle;
-Ulan yahudi DOST OLSAN BAÞA BAKARSIN DÜÞMAN OLSAN AYAÐA ulan senin ne olduðun belli degil der selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Abi sizin söyledikleriniz yerli malý kullanmamýza engel olmamalý
Üretimimiz gittikçe iyileþiyor.
Yalnýz Tüketiciyi yerli malýna yöneltirken
Üreticiyie daha kaliteli mal üretmeye zorlamalýyýz.
Ýkisini birden
Bu iþte benim misyonum
Kendimi kaliteci olarak yýllardýr bu konuda baþlýk aratýyorum.
Benimle belge alanlara bu sloh-ganý üretiyorum
Milletim için daha kaliteli mal üreteceðim.
Kaliteden taviz veremeden çalýþacaðýz."
Bunun dýþýnda ne yapabiliriz.
Bu iki döngüyü aþmanýn yolu bu.
.
Osman Demir Istanbul
AHA BENDEN DE BÝR BOMBA!
Okuyun bakalým,fikriniz deðiþecek mi
>>DANONE markasýný Türkiye'de bilmeyen yok. Sabancý holding
>>ortaklýðý
>> ile ve saðladýðý güven ile DANONE, Türkiye'ye girmiþ oldu.
>> Bugün Sabancý ile ortaklýklarýnýn bitmiþ olmasýna raðmen çoðu
>> insan Sabancý Holding ile ortak olduðunu zannederek bu
>>ürünleri
>>almakta. Peki,
>>Fransýzlara ait olan Danone Türkiye'de neden bu kadar çok
>>çocuklar
>>üzerine
>> ürün çýkartmakta ve ucuza satmakta hiç düþündünüz mü?
>> Aklýnýza bir marka düþmaný hatta yabancý düþmaný Profesör
>>yazmýþ bu
>>mesajý
>> þeklinde bir fikir gelebilir. Söz konusu olayýn geleceðimiz
>>üzerinde oynanan
>>çirkin bir oyun olduðu, laboratuar sonuçlarýný aldýðým
>>zaman
>>ortaya çýktý. Siz de
>>eðer bilimle özellikle fen bilimleri ile ilgileniyorsanýz
>>söz konusu
>>üründen alýn ve bir fen laboratuarýnda içerik testi yaptýrýn
>>(ücreti en fazla 40$)..
>>
>> Sonra bu sonucu bir nörologla paylaþýn bakýn neler olacak.
>>Geliþim
>> ve düþünme üzerinde etkili hormanal dengelerin, özellikle
>> muhakeme kabiliyetinin nasýl engellendiðini bir nörolog
>>anlatsýn
>>size o zaman benim
>>gibi tatmin olursunuz. DANONE'nin Türkiye için üretilen
>>ürünlerinin
>>içerisine çocuklarýn zihinsel ve bedenselgeliþimini
>>etkileyecek madde
>>olduðu
>> ne yazýk ki bir gerçek ve þu an DANINOLAR sadece 2 ve 12 yaþ
>> arasý çocuklara yedirilmekte. Yani tam geliþim zamanýnda.
>> Gelecek nesillerimizin zeki olmasýný engellemek için þimdiden
>>yoðun çaba içerisinde
>>olduklarý anlaþýlýyor ve tüm pazarlama þirketleri þu an
>>Danone ile
>>anlaþmalý.
>> Kapý kapý dolaþýp piyasa fiyatýnýn altýnda ürünlerini
>>satmaktadýrlar. Ayrýca þirketlere ve
>> daðýtým elemanlarýna çok iyi ücret ödenerek daha fazla surum
>> yapýlmakta, daha fazla insana ulaþmaktadýrlar. Lütfen danone
>> ürünlerini kullanmayalým..
>>
>> Bu konuda bizler duyarlý olabiliriz, ama bu yetmiyor. Marka
>>düþkünü bir gençlik olduðu sürece bu firmalarýn Türkiye'de
>>ekmeklerine
>> yað sürülecektir. Lütfen uyanalým ve uyaralým.
>>
>>
>> Prof. Dr. Turan Karadeniz
>> Karadeniz Teknik Üniversitesi
>> Ordu Ziraat Fakültesi
>> Bahçe Bitkileri Bölüm Baþkaný ORDU
>> Tel: +90 452 230 05 56
>> Faks: +90 452 225 12 61
>>
MUHARREM
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5" width="490" <tbody <tr bgcolor="#f9f9f0" <td <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="150" background="http://image.haber7.com/columnist/_part-2[/IMG]" <tbody <tr <td colspan="3" http://image.haber7.com/columnist/274[/IMG] </td </tr <tr <td height="30" Madýmak'ta biz yandýk, biz...</td </tr <tr </tr </tbody </table </td <td class="stdSmall" align="right" valign="bottom" 03 Temmuz 2006</td </tr <tr <td colspan="2" align="right" bgcolor="#f9f9f0" http://image.haber7.com/font-size-12px[/IMG] http://image.haber7.com/font-size-14px[/IMG] http://image.haber7.com/font-size-16px[/IMG] </td </tr <tr </tr <tr <td id="objectContent" colspan="2"
<table border="0" <tbody <tr <td valign="top" http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yazar_resimleri/hasandemir.jpg[/IMG] </td <td valign="top" .
<table border="0" <tbody <tr <td
</td </tr </tbody </table ...........................................................
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" <tbody <tr <td Hasan DEMÝR</td </tr <tr <td class="main_2" hasandemir@yenicaggazetesi.com.tr</td </tr </tbody </table ...........................................................
</td </tr </tbody </table <table border="0" width="96%" class="main_2" <tbody <tr <td Madýmak'ta biz yandýk, biz...</td </tr <tr <td Alevi dostlar soruyor:
"- Bir Sünni olarak Madýmak'ta 37 insanýn yakýlmasýna ne diyorsun?"
Bir kere olaylar nasýl baþlamýþ, nasýl geliþmiþ ve nasýl sonuçlanmýþ olursa olsun, meselenin "Alevi-Sünni" olarak ortaya konmasýna þiddetle karþýyým. Benim bir Sünni olarak o gün Sivas'ta illa bir tarafta olmak gerekmiþ olsaydý, ben öðle vakti camide namaz kýlmak, öðleden sonra da Madýmak'ta yanmak isterdim.
Ýnsan yakmak ne demek!
Býrakýnýz insaný, sebepsiz ve faydasýz yere yeþil ot bile yakmak bu dinde haramdýr. Ýslam, bir karýnca, bir sineði dahi yakmayý kesinlikle yasaklamýþtýr. Ateþle cezalandýrmak ancak Allah(c.c.)'ýn hakkýdýr ve onu da Rabbim bu dünyada deðil adý Cehennem olan yerde kullanacaðýný vaat etmiþtir. Ve Cehennem senin için mi, onun için mi, benim için mi, onu bu dünyada kimse bilemez. Sebep içinde sebep olur senin cennetlik zannettiðin bakarsýn cehennemdedir, sebep içinde sebep olur, benim cehennemlik dediðim bakarsýn cennette aðýrlanýr. Sen-ben kim oluyoruz ki, Allah'ýn "Eþrefi mahkukat" olarak yarattýðý, "Al yaþa!" diye ömür verdiði ve sayýsýný bilemediðimiz nîmetlerle kuþattýðýinsanlarý yakarak, âdetâ, Allah(c.c.)'a, "Senin yaptýðýn yanlýþ, onlarýn layýk olduðu bu!" davranýþý sergileyebiliyoruz?
Yok böyle bir þey..
Bununhiçbir mezhep, hiçbir tarikat ve Þeriat'ýn hiçbir harfi ile alakasý yok, olamaz. Ýnsan yakmanýn, "Ama efendim o gün þöyle oldu" gibi bir gerekçesi ne Kur'an'da, ne Sünnet'te vardýr..Bu davranýþ, makamý ve diplomasý ne olursa olsun az bilen yahut o gün orada kalbi mühürlendiði yahut basireti baðlandýðý için Þeytanýn oyuncaðý olan bir insan davranýþýdýr.
Bugün, olayýn failleri açýsýndan yapýlmasý gereken mazeret üretmek deðil, tövbe etmek ve yakýlan insanlarýn yakýnlarý ile helalleþmenin yollarýný aramaktýr. Ötesi devletin, hukukun ilgi alanýna girer. Daha da ötesi, ötelerin ötesindeki Mizan'ýn ve "Alemlerin Rabbi"nin tasarrufundadýr.
Bilinmesi gereken bir baþka gerçek de, Aleviliðin karþýtlýðýnýn Sünnilik deðil, Yezidilik olduðudur. Bugün için ise Aleviliðin karþýtlýðý daha çok ateistliktir, Aleviliðe yönelen misyoner faaliyetleridir. Çünkü Alevilik Ýslamî bir akýmdýr. Mesela ben kendimi çok rahat bir þekilde Alevi olarak tanýmlayabilirim. Çünkü Alevilik, Allah-Muhammed-Ali aþkýdýr. Bugün Hz. Ali(r.a.) sað olsaydý, bugün Hacý Bektaþ-i Veli sað olsaydý ne Sivas olaylarý olurdu, ne Alevi kardeþlerimizin çok az da olsa bir kýsmý, Ýslâm'ý "Arap kültürü" olarak görebilirdi. Bugün Aleviliði Ýslâm dýþý göstermek isteyenler ve bugün Ýslâm'a ait deðerleri "Arap kültürü" diye dýþlayanlar, yarýn Hz. Ali(r.a)'nin,Hz. Hasan(r.a) ileHz. Hüseyin(r.a.)'in yüzüne nasýl bakacaklar?
Ve yine bugün olayýn maðdurlarý tarafýndan yapýlmasý gereken, "Sivas'ýn intikamý alýnacak" gibi sloganlar üreterek Madýmak'ý aleve veren ve verdirenler safýnda yer tutmak deðil, tam tersi,Türk milletini Alevi-Sünni, Türk-Kürt yahut ilerici-gerici gibi "yutmak için bölmek" isteyenlerin tuzaðýný bozmak, yani kardeþlik türküleri söylemektir. Çünkü, kabul edilmek istenmese de, 13 yýl önce Sivas'ta taraflar kökü dýþarýda bir tuzaða düþmüþtür.
Tuzaða düþenlerin bizden olmasý, tezgâhýn dýþ kaynaklý olduðunu örtmemelidir. Allah(c.c.) gani gani rahmet eylesin, Dç. Dr. Necip Hablemitoðlu ölümünden kýsa bir süre önce Bandýrma'daki bir panelde Sivas'ta yaþananlarýn arkasýnda Alman emperyalizminin bulunduðunu açýklamýþ ve þöyle demiþti:
"- Olaylar sonrasýnda Alman istihbaratý ile iliþkili 6 kiþi Ankara'dan Almanya'ya sahte kimlik ve pasaportlarla güvenlik içerisinde kaçýrýlmýþtýr.. Bu 6 provokatörün kimlikleri devletin ilgili istihbarat birimlerince bilinmektedir.."
Hablemitoðlu doðruyu söylemekteydi.
Nitekim Sivas katliamýnýn üzerinden 13 yýl geçmiþ olmasýna raðmen hadiseninyargýlama sürecinde firar eden 8 kiþinin Almanya ve Ýsviçre'de ellerini kollarýný sallaya sallaya gezdiði bilinmektedir. Ayrýca Almanya'da olduðu tespit edilmiþ bulunan bir sanýðýn Türkiye'nin talebine raðmen, "evrak eksik" gerekçesiyle, iade edilmemiþ olmasý da düþündürücüdür.. Berlin yönetiminin 2000 yýlýnda okullarda Almanca Alevilik dersi koymasý da Almanlarýn Alevileri sevdiðinden deðil, Türkiye'ye yönelik emperyalist niyetlerindendir.
Özetlersek ey Alevi dostlar, 13 yýl önce Sivas'ta sen- ben deðil, biz yandýk, biz yakýldýk..
</td </tr </tbody </table
</td </tr </tbody </table
Osman Demir Istanbul
Dostum,
Osmaným dikkat et Salimi ele geçirirsem onuda belki ateþle deðil ama szölerimle yakacaðým.
Yakacaklarým arasýnda Mehmet The Nizipli de var.
Selamlar Saygýlar
Aziz aðabey Ahmet KAradað dediðini yapar
Ben her zaman korkarým
Sevgili Ahmet Samet hastahanede bende genelde oradayým
sana cevap yazamadým
Dua et
Ancak Salim herhalde Avcýlarda kaybolmuþ öyle diyorlar
.
Osman Demir Istanbul
Eveeeeeeeeeeet..... Sitenin onur abideleri,güzide üyeleri,imamhatip gülleri nasýllar bakayým....?
Sevgili dedelerim iyisinizdir inþallah.... Sizleri bu aralar boþ býrakýyorum ama beni idare edin....
Burada bulunan üyeler genelde dedelerim oluyor.... Onlarý kýrmaktan korkarým... Hem laf aramýzda; hani diyorum burada sataþacak kimsecikler yoooooooook.... Anlýyorsunuz dimiiiii......?
Kalýn saðlýcakla......
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Eveeeeeeeeeeet..... Sitenin onur abideleri,güzide üyeleri,imamhatip gülleri nasýllar bakayým....?
Sevgili dedelerim iyisinizdir inþallah.... Sizleri bu aralar boþ býrakýyorum ama beni idare edin....
Burada bulunan üyeler genelde dedelerim oluyor.... Onlarý kýrmaktan korkarým... Hem laf aramýzda; hani diyorum burada sataþacak kimsecikler yoooooooook.... Anlýyorsunuz dimiiiii......?
Kalýn saðlýcakla......
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
kýymetli dostum Antep tarafýndan bir toz bulutu yükseldi 5 þiddetinde bir deprem oldu Bursa tarafýnda biz korkudan bir araya toplandýk. Bilmiyorum istanbul ve ege kýyýlarýndada hissedildimi aman sakin ol kýzma abi ,Allah nasip ederse gelince uðrar hürmetlerimizi herkes adýna ARZ EDER VE KABÜLÜNÜDE RÝCA EDERÝM
SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Selamlar,
Ben Ahmet Kaya.Þimdi Arabandayým.ve herkese selamlar.
.
Dostlar,.
Bu forum 41 sayfaya ulaþtý.Ve artýk çok uzadý.Forumu kapatalýmmý? Ne dersiniz?.
Selamlar saygýlar.