ya kolay degýl valla memleketten uzak kalmak bende 6 sene once nýzýpten ayrýlýrken cok zor olmustu neyse sýmdý alýstýk yaný
ya kolay degýl valla memleketten uzak kalmak bende 6 sene once nýzýpten ayrýlýrken cok zor olmustu neyse sýmdý alýstýk yaný
slm mýllet nasýlsýnýz saide hos geldýn ghost sende uzun zamandýr yoksun sende hos geldýn...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
slm arkadaslar,
daha kimseyi tanimiyorum ama yinede bütün hemserilerime iyi günler dilerim
tanýsýrýz merak etme ama býzým gevezeler gece gýrýo ben de gece gýremýyorum ama samýmýyýz hepýmýz sen de gelýrsýn aramýza
bak ha sýtede senýn gýbý çok kiþi kalmamýs burasý haraketlenmemýstý sen geldýn haraketlendý
saide býzde ilk geldýgýmýzde kýmsyeý tanýmýyordk walla sýmdý okul arkadasýmý býle buldum yaný
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sagolun vallah cok özledim oralari.
Insanin memleketi gibi yok ya.
öle bende zatan yený geldým nýzýpe gerý bayram donusu yolcuyum
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
dogru valla ýnsanýn memleketý gýbýsý yok havasý býle yetýyo ya ben bý gun bý yere gýttým sehýr dýsýna eve gelýnce dýrekt yerý öptum allah kýmseyý memleketýnden ayrý koymasýn
amin amin dogru diyon ghost love.
memlekete geldimi cok gzl oluyo. cok akrabalar var orda gez gez bitmiyo. gzl oluyo ama dönüs günü geldimi herkesden vedalasirken coooooooooooooooooook kötü oluyo.
ýspartada ögrencýyým
ghost hiç gevezeliði ustune alýnmamýs ta![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya ben geveze degýlým sen buna bakma nýzýplisaýde bende ankara dayým ama ogrencýyým yaný unýversýteye gýrme adayýyým ýns bu sene olur