ölüm care degýldýr
beným hayata tek bakýsým herseye ragmen guclu olacaksýn yuzunden tebessum eksýk etmeyeceksýn
IHLAMUR : ( ÞÜPHE ) Hayatýn ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartýþmadan nefret eder. Çalýþkandýr. Tembelliði ve bencilliði hiç sevmez. Streslidir. Yumuþak huylu ve merhametlidir. Arkadaþlarý için çekinmeden fedakarlýk yapar. Becerikli olmasýna raðmen bunlarý deðerlendirmesini bilmez. Mýzmýzdýr, kýskanç ama vefalýdýr.
sümkürürüm sürekli
mendilim dolar , yumuþacýk olur
sýcacýktýr elimin içinde , ýsýtýr beni
sonra bir hüzün dolar içime
akan sümüðümün yerine ...
duygularýmý gizleyemem sonra
aðlarým , aðlarým , aðlarým ...
sonra bakarým ki burnum yeniden dolmuþ
o zaman hüzün yerini neþeye býrakýr
akan gözyaþlarým mutluluk gözyaþlarýdýr artýk ...
çünkü ona ; sümüðüme kavuþmuþumdur artýk !
belki öncekinin yerini tutmayacak
belki onun kadar yapýþkan ve yeþil olmayacak
ama olsun !
benim olacak ya
burnumdan aþaðý süzülecek ya
koluma sildiðimde orada sertleþecek ya
burnumu her çekiþimde fokurdayacak ya
iþte bu yüzden seveceðim onu yeniden
yeniden yaþayacaðým o duygularý
daha ne isterim artýk!!!
benim caným sümüðüm
hiç býrakma beni e mi ...
Konu only_love tarafýndan (05.03.08 Saat 17:31 ) deðiþtirilmiþtir.
1-Olmadýðý için üzgünüm; ama lütfen arkadaþ kalalým.
(Ýstediðin þey mümkün deðil. Ama yanýmda olmaya devam et. Beni evime getirip götürecek, güldürüp-eðlendirecek, eðlence yerlerinde eþlik edecek, faturalarýmý yatýracak ve tamirat iþlerimi yapacak birisine ihtiyacým var. Merak etme; bir erkek arkadaþým olduðunda da arada sýrada ararým seni.)
2 - Ama ben seni kardeþim gibi görüyorum.
( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.)
3- Duygusal sorunlarým var; önce onlarý çözümlemem gerek.
(Senden baþka birkaç kiþi daha var; ama bir türlü karar veremiyorum.)
4 - Böyle bir iliþki için henüz hazýr deðilim.
(Henüz alemlerin tadýný yeterince çýkaramadým. Beraber olmak istediðim birkaç yüz kiþi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)
5- Seni yeterince tanýmýyorum.
(Tipin falan tamam ama ya diðer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlýðýn var mý? Kaç para kazanýyorsun? Bankada paran var mý, vs...)
6- Teklifine sýcak bakýyorum ama þimdi olmaz. Zamana býrakalým...
(Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et. Gencim, güzelim, çekiciyim. Bunlarýn tadýný en d***** kadar çýkarmak istiyorum; diðer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygýlanýyorum. Gözaltý torbalarým ortaya çýktýðýnda kabul edeceðim.)
7- Seni seviyorum. Ama ben çok seçici birisiyim; kolay kolay beðenmem. Hemen karar vermemi bekleme.
( Ben Ýngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum. Bana layýk olmak çok zordur. Superman - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karýþýmý bir erkek arýyorum. Güç, karizma, zenginlik, zeka, statü, fizik, kimya, falan hepsi birarada olmalý. Kýz kurusu olmak pahasýna da olsa arayacaðým. Eðer bulamazsam can simidim olursun, deðil mi kerizciðim?..)
8- Hayatým þu anda karmakarýþýk, israr etme.. Ben seni ararým.
(Birkaç erkeði ayný anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... )
9- Aþk bana göre deðil...
( Kendime güvenim yok. Bir iliþki sürdürmek için çaba harcamaktansa evde televizyon izleyip, pasta-börek yerim. Nasýlsa ailem zamaný gelince birisini bulur.)
10- Ayný iþyerinde çalýþtýðým biriyle birlikte olamam.
(Hiç tipim deðilsin. Ama ileride yöneticim olursun da burnumdan getirirsin diye açýk açýk söyleyemiyorum.)
11- Þu sýralar kariyerime konsantreyim.
(Yaptýðým iþ dýþýnda hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok.)
12- Ben niþanlýyým.
(Ne güzel eðleniyorduk. Neden üzerime geldin ki sanki. Sonunda doðruyu söylemek zorunda kaldým iþte...)
13- Evet, kabul ediyorum... (Dürüst bir bayan)
14- Hayýr, kabul etmiyorum. (Dürüst bir bayan daha)
Konu only_love tarafýndan (05.03.08 Saat 17:31 ) deðiþtirilmiþtir.
-O civit sarisi saçlý yapay goz renkli , solaryum çýkýþ ciltli , liposakþýn baldýrlý kýz kimdi yanýndaki hýýýýýý
-hiç çocukluk arkadaþým. ne o sevgilim kýskandýn mý
-yoo benim hiç kýskandýðýmý gördün mü?
2. sen ikincisin
3. son bi kez bana gel seni bir daha aramayacagim.
4. telefonumun sarjý bitti..
5. aylinle kunusuyodum caným...
6. þu anda konuþaman; ben seni birazdan ararým...
7. sana asla yalan soylemedim ama ben niye iftira atiyosun ki bana?!
8. bu gece olmaz basim arýyo...
9. bana guvenmiyomusun. guven bana, soz senin guvenine layik olacagim.
10. -hayir hayatim evdeydim. annem telefonun kablosuna takilmiþ kablo cikmiþ sabah farkettik.
11. -neden mi internette chat yaptim. hiiic, bi arkadasha gitmishtim oolesine gosterdi chat yapmayi ishte. yoksa sensiz hich yaparmiyim ben bishey.
12. (kushadasindan)
-sevgilim ben þiþlideyim ama telefonu chek...zzzrtp prrrt... aloo alo hah telefonum iyi chekmiyo. sen beni yarin arasana bugun aylinde kalcam...
13. -sus sus sadece beni opmeni istiyorum. hadi herþeyi unutalim. ozur dilerim hata yaptim...
14. -o sadece arkadashim, ne yani arkadaþým bana sarilamaz mi?
15. -hayir hayatim kiskanmadim...nerden çikariyosun intikam almaya kalkishacagimi...
16. - ben hiç yalan söylemem bi kere!
17. ben ne kadar yesem de þiþmanlamam, hayatta da rejim yapmam
18.
-dün seni biriyle görmüþler.
-kim görmüþ? ha o mu.alemsin murat serapýn çýktýðý o.hihihih hiç gülceem yoktu.
(yalaaaaaaaaaaaaaaaaan)
19. tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden.
20. jilet mi, hayir jilet milet kullanmadim, agda yaptirdim tabi ki. bu seferki agdacim kotuymush sadece.
21. ben öyle demedim, sen yanlýþ hatýrlýyosun
22. aradýn mý? yoo, bana kimse senin aradýðýný söylemedi?
23. saclarimin dogal rengi bu, gune$te aciliyor..
24. cildim icin bi$ey kullanmiyorum.. ergenlik caginda bile bi sivilce cikmadi bende
25. yanliþ anlama ilk erkegimsin..
26. canim istemiyo denize girmeyi bugun, grip oldum galiba bugun plajda þortla otursam daha iyi olur...
27.
-tabi ki ben de bosaldim
daha yalani
-hem de bir kac kez
28. sevdigim ilk ve son erkek sen olacaksin. ayrica ben senden sonra kimseyle yatamam bitanem. bu vucut sana ait olarak kalacak ben olene kadar.
29. -bu herif ne yvþak yaa hiç sevmiyorum bana y.vþamasýný
30. bana daha once kimse elini suremedi...
31. -yok canim kim asilacak bana, oyle kendi kendime oturuyorum ben
32.
-yazýn naptýn?
-þu þu bara gittik acaip eylendik, sabahlara kadar dans, ercü bi fýkralar annattý koptuk durduk mütemadiyen..
-oldu.
(ne barý kardeþim ben biliyorum senin ailenle dondurma yemeye gittiðini akþamlarý..)
33.
"- bir$eyi merak ediyorum arzucan arzunalan arzugollu, i$siz gucsuz, yari ac bir adam olsam, beni gene sever miydin? boyle evlilik falan konu$uyor olur muyduk seninle? bana sanki $ey gibi geliyor..."
"-tabi ki a$kimmmmm. canimmmmmm. sefkilim benim, erkekimmmmmmm. ne ilgisi var ili$kimizin parayla pulla, i$le gucle. seni sadece sen olarak sevdim ben. canim benim."
34. annem býrakmadý, evin tozunu aldýrdý da öyle gönderdi.
(toz alma 4 saat sürer o ayrý mesele)
35.
- neyin var
- yok bi$i
36.
- rockcýyým.
- metal müzik dinlemekten hoþlanýyorum.
- acaip bi punkçýyýmdýr.
- ben etnik müzik dinlemekten hoþlanýrým, hindu faan.
- ben yeni þeylerden hoþlanmýyorum pek, elvis, beatles faan.
37. ben hayatimda hic masturbasyon yapmadim
38.
ay alýsveristen nefret ederim
-bak ne kadar farklý bir kýzým mesajý verilmekte
39. himm o mu? okuldan þeydanýn arkadaþý çok tatlý biri tanýsan o kadar seversin ki..(peþinden pompalý tüfekle koþmayý severim ancak)
40.
- nereye gidelim canim?
- farketmez! (taksimeeeeeee)
- hadi söyle taksime mi gidelim, yoksa bizim burda bi çay bahçesine falan mi?
- farketmez dedim ya, sen nereye istiyosan... (taksimeeeee gidelim taksiiiiiiiiim)
- e iyi o zaman...
- nereye gidiyoz?
- çay bahçesine gidelim o zaman ben yorgunum zaten aksam erken döneriz
- iyi... (surat bi karis)
41. ben trip atmam,atanlarý sevmem..
42.
-ben senin bildiðin kýzlardan deðilim
-iyi de bunu neden durup dururken söledin?
Konu only_love tarafýndan (05.03.08 Saat 17:02 ) deðiþtirilmiþtir.
ögrenmek lazým ama demý yaný bende ögrenmeye calýsýyom artýk![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...