selam eser ablacým nasýlsýn nasýl gýdýo yýne gorusemedýk kacgundur
selam eser ablacým nasýlsýn nasýl gýdýo yýne gorusemedýk kacgundur
evet ghost bu aralar görüþemiyoruz msn dede görüþemiyoruz çünki çok fazlaaçmýyorum açtýgýmda bazen 5 kiþi ayný anda yazýyo yetiþemiyorum yafffffffffffffff konuþmaya dalýncada onlarla en az 1/5 saat geçiyor bu seferde iþlerim kalýyor.genede allah razý olsun hiç boþlamýyorlar arkadaþlar
kýzmayýn ama arklar yobaz insanlar cok nizipte e tabiki bayanlarýnda olmamasý normaldir iskenderundan selamlar...
kardesým sen ne dedýgýnýn farkýnda degýlsýn ''yobaz'' ne demek ya ???
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Allahim ya, bu ne be, kafam atmis, ben susayim en iyisi, forumu dagitirim simdi.
Selamlar herkese, yine nette firlaniyorum, ugrayayim dedim. Kocaman sevgi ve saygilar herkese.
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
ýnsanýn delýrmemesý elýnde degýl saygýsýz ýste tovbe tovbe konusturcak ýllaký ýnsaný ................
caným onlarýn sevýyesýne ýnmemek ýcýn bosver kendýsnýný agzý yanmýs ama masallah kýzlarýn oldugu yerden de cýkmýyo nedense
Haklisin Cnm Yazdigimiz Bir Kelimeye Bile Degmez Vallahi Konunun Basligini Gormuyor Sanirim :d
yaný o yuzden kayle býle almaya gerek yok kendý kendýne konussun
selam saadet aramýza geleli uzun zaman oldu ama bir türlü sohbet þansýmýz olmadý.inþallah bundan sonra tanýþýrýz kardeþim,![]()
evet bir türlü nasip olmadý ben 3 yýldýr istanbuldayým burda dükkanýmýz var fooðrafçý niziptede vardý onu kapattýk belki bilenler vardýr FOTO KADÝRin kýzýyým iþte 3 yýldýr burdayýz memleketimizi çok özledik ama nasip olupta gidemiyoruz kýymeyini bilin arkadaþlar nizip gibisi yok nereye gidersen git yok.........