Elektrik Kesintilerinden Biktim Artik.2 Haftada 3 Defa Bilgisayarim çöktü Ve Bilgilerim Gitti.(güç Kaynagi Al Diye Akil Veren Olmasin Lütfen)kar Yok Firtina Yok Neden Kesiliyor Elektrik.
Elektrik Kesintilerinden Biktim Artik.2 Haftada 3 Defa Bilgisayarim çöktü Ve Bilgilerim Gitti.(güç Kaynagi Al Diye Akil Veren Olmasin Lütfen)kar Yok Firtina Yok Neden Kesiliyor Elektrik.
Elektrik Kesilmesinin Nedenleri Saymakla Bitmez Ama. En Büyük Nedeni Kaçak Elektrik Kullanmaktan Dolayi Trafo Veya Kablolarin Ariza Yapmasindan Kaynaklaniyor.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
haksýz kazanç elde ediyorlar üstüne bide bu tür aksaklýklar....
acaba bu feryada bir kulak asan olur mu??
SIKINTI YARATMA...!
Avrupa ülkelerinde yaþayan tanýdýklara soruyoruz, orada da elektrikler bu kadar sýk kesiliyormu diye.Adamlarýn bize verdiði cevap aynen þu; ne sýký kardeþim hiç kesilmiyor diyor.Bende dedim hiçmi kesilmedi þimdiye kadar dedim. Adamda dedi valla ben 40 senedir Almanya'dayým bu güne kadar elektriklerin kesildiðini ancak 5 bilemedin 10 defa hatýrlarým dedi.Oda kesilme sebebi ise elektriklerin olaðan üstü bir afet veya çok büyük bir arýza olduðu zaman kesilir dedi. Oysa Nizip'te böylemi, nerdee; en ufak yaðmur yaðsa elektrikler tarpadak didiyor Nizip diliyle.Bence bu elektriklerinin gitme sebebi Avrupa Birliðine gireceðiz ya yakýn zamanda ondandýr tasarruf yapýyoruz ya bir bakýma bu kesintilerle
diye düþünüyorum.Nede olsa her þeyimizle Avrupa'ya ayak uydurmaya çalýþýyoruz, bazý istisnalar hariç tabi.
![]()
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (14.12.07 Saat 16:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Mustafa Kardeþ Avrupayi örnek Vermek Türkiye Cumhuriyetine Haksizliktir. Istanbul Da Her Türlü Yaðiþ Ve Firtinalarda Elektrik Kesilmez. Bakim Yapilacaksa 2/3 Gün önceden Halka Yazili Ve Görsel Medyada Duyurulur.
NE MUTLU TÜRKÜM
gerçektende çok sýkýyorlar artýk neredeyse her gun iki veya 3defa elektrýk kesýlýyor neden yukarýda soylendýgý gýbi fýrtýna falanda yok acaba yenýden duzenleme mý yapýlýyor veyada tesýsatlar yenýden mi çekiliyor?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
abi memleketin sahibi yok isteyen istedigi adý oynatýyor
ee biraz sabýr edecek sýnýz...malum hatlar eský þebeke eski tesisi eský..yatýrým yapýlýyo ama belýrli imkanlarla....nizip birecýk ýlcesýne baglý oldugu müddetce daha cok kesýntý olur...artý nizip in arýza iþleri özel þirket bakýyor...
boroboro kardeþ ilçemizin elektrik hatlarý 1997/2000 yýllarý arasýnda þehirin bütün elektirk kablolarý yer altýna alýnarak yenilendi.
NE MUTLU TÜRKÜM
Gece 24:00'dan sonraki arýzalar, sabah 08:30'a kadar bekliyor..!
Bu gece Fatih sultan mah. Akpek sokakta toplam 7 defa elektirik gidip geldi. Bu geceden itibaren ýþýldaklarý fiþe takýp, elektronik aletlerden bazýlarýnýn þalterlerini indirip yatacaðýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
zeynel sorun ana hatta en ufak arýza sehrý etkýlýyo...cýft taraflý sehre gýrýs olursa bý sorun cýkmaz.ring hatlarý olusturulsa sorun olusmaz...o tarýhte ben de calýstým yeraltý elektýrk sebeksýnde yapanlardan býrý beným....adminim salterý kapama dýrek fiþi cek...salterý kapasan býle fýs takýlý ýse yýne zarar görur cýhazýnýz....
![]()