Oncelikle boyle bir siteyi kuran yoneticilere tesekkur ederim,ismim Ibrahim Halil Firat 26 yasimdayim yaklasik 8 yildir baska ulkelerde calisiyorum su anda Amerikanin Florida eyaletinde calisiyorum, Insallah beni taniyan arkadaslar cikar burdan
Oncelikle boyle bir siteyi kuran yoneticilere tesekkur ederim,ismim Ibrahim Halil Firat 26 yasimdayim yaklasik 8 yildir baska ulkelerde calisiyorum su anda Amerikanin Florida eyaletinde calisiyorum, Insallah beni taniyan arkadaslar cikar burdan
Sayýn surveillance beyefendi,
bu güzide siteye ve bu güzide insanlarýn arasýna hoþ geldiniz der, iyi muhabbetler ve her þeyin gönlünüzce olmasý dileðiyle. saygýlarýmla..
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Hoþgeldin hemþerim, hangi okuldan mezun oldun ? mahalle falanbahsetbakalým, ozaman daha iyi tanýrýz![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Tekrar Slm, 1994 te orta okulu marufoglun da bitirdim, daha sonra tum aile kibrisa yerlestik, evimiz belkis mahallesindeydi, 2 yilda bir felan geliyorum Nizip'te arada sirada gorustugum insanlar var, berber Talip Ozoglu var kapris kuafor, Nizip sanayi bolgesinde teyze oglum var Firat Renault servisi var Atilla Firat , Bu arada burda Sevigili Ogretmen im Dogan Ozcelik ( Salih Ekmekci ilkokul unda 5. sinifta ogretmen olarak gorev yapiyordu) kendisinin ellerinden operim, admin bey sanirim yeterli aciklama yaptim ! tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cool[/IMG] .
<p>IBRAHIM HALIL FIRAT</p>
Doðan hocama selamýnýz ileteceðim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hoþ geldin kardaþ,atilla benim çok sevdiðim bir kardeþimdir taniyorum.sevgiler
Dostum,
surveillance hoþ geldin.Bahsettiðin dönemlerde Bilal Saide Marufoðlu Orta Okulunda bende görev yapmýþtým.
Hoþ geldin,Sefalar getirdin.
Selamlar Saygýlar
.
Hoþgeldin kardeþ inþallahkarþýlkýklý yararlý oluruz.
ha bu arada bir hatýrlatma bu sýralar site biraz hareketli ve gergin. eminimki gerekli hoþgörüyü gösterirsin tekrar hoþgeldin.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
hoþgeldiniz.. inþallah istifadeli ve keyifli zamanlar paylaþýrýz..
Tesekkur ederim arkadaslar, tekaradan hepnize hosbulduk, insallah guzel seyler paylasiriz burda!!.
<p>IBRAHIM HALIL FIRAT</p>
hoþ geldin arkadaþým...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
yani osman ve osman adam en son 2 ay önce yazmýþ siz de balýklama dalmýþsýnýz acýk bir konunun tarihine bakýn.
alýntý:
"quote" coskun demiþki:
yani osman ve osman adam en son 2 ay önce yazmýþ siz de balýklama dalmýþsýnýz acýk bir konunun tarihine bakýn.
Ha ha ha ha ha ha ha ......
Ömrün uzun ola Coþkun abi.... Sen yazmazsan ben yazacaktým...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
selam arkadaþlar bende niziplýyým.yený üye oldum.ismim çetin tokdemir.sýteyi ilk görrdümde ahmet delýaslan ismini görmüþtüm.bu isim nzip endüstrý meslek lisesinde okuyan arkadaþ mý ögrenmek ýstedim.herkese iyi gunler