sevincimize ortak olarak yorumlarýný esirgemeyen bütün kardeþlerime en kalbi duygularla þükranlarýmý sunuyor,Rabbimden cümlemize sýhhat ve afiyetle geçireceðimiz güzel bir hayat bahþ etmesini temenni ve niyaz ediyorum.
sevincimize ortak olarak yorumlarýný esirgemeyen bütün kardeþlerime en kalbi duygularla þükranlarýmý sunuyor,Rabbimden cümlemize sýhhat ve afiyetle geçireceðimiz güzel bir hayat bahþ etmesini temenni ve niyaz ediyorum.
Hasan Hocam Yeni Duydum Hayirli Olsun Allah Uzun ömür Versin Mevlam Onuda Korusun
Çok çok saðol ismail kardeþim.mevlam sizi de korusun.Allaha emanet olun...
açýklarým sayýn hocammmm ama size özellllolarak
hocam
sizin çocuðunuz olacak hemde erkek bende o yeðenim için çabalamicam...yani sizin için özel biþeler bulup siteye atmayacam...yani hocam bide erkek bebekleri çok ama çok severim...rabbim acýsýný göstermesin...hayata herzaman mutlu umutlu huzurlu gözden baktýðým için hayat hýzlý gidiyo bi gençler için....hani derler ya hýzlý yaþa genç öl cesetin yakýþýklý olsun bizimkisi öyle deðil hocam hýzlý yaþa ama saðlýklý sýhhatlý gamsýz kedersiz üzüntüsüz yaþa
bide arkdamýzda sizin gibi bilgili hocamýz olduktan sonra evvel allah herþeyin üstesinden geliriz...saygýlarýmla hocam
Eyvallah efendim.evvela teþekkür ediyorum size.
Hýzlý,dinamik,imanlý,itidalli,güzel düþünen,güzel karar veren ve hep doðru istikamette ilerleyen gençlere sahip olmak en büyük idealimizdir.
inþallah sizler de böyle olursunuz...
her þeyi sevgiyle yaklaþarak halletmek en uygun olan yoldur.
sevgiyle kalýn...
sýrrýmý þimdik çözdünüzmü sayýn HOCAM???
Selamün Aleyküm..
Hocam Allah analý ßaßalý büyütsün Rabbim Onu seveceði ve razý olacaðý þekilde yaþatsýn.. (Amin)