2007-2008 öðretim yýlý ilköðretim okullarý arasýnda yapýlacak olan bilgi yarýþmasý kuralarý ilçe milli eðitim binasýnda yapýlan törenle çekildi. Bu yýl yapýlacak olan bilgi yarýþmasýnýn sponsorluðunu ise Nizip Ticaret Borsasý yapacak. Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Mustafa Altýnbaþ amacýmýz ilçemizdeki eðitim kalitesini arttýrmak ve ilçe eðitimine destek saðlamak amacýyla yapýlan bilgi yarýþmasýnýn sponsorluðunu üstlendik dedi. Çekilen kura sonucu 45 okulu 9 grup dörderli, 3 grup üçerli okuldan oluþan toplam 12 grup eleme turuna katýlacak. Elemeler, Belediye düðün salonunda tadilat olmasý sebebiyle ilk 5 grubun eleme heyecaný Nizip Ticaret Borsasýnda yapýlacak. Daha sonra tekrar Belediye düðün salonunda yapýlacak. Yarýþmanýn Finali ise Nizip Ticaret Borsasýnda geniþ kapsamlý bir organizasyon ile yapýlacak. Yarýþma sonucunda dereceye giren okullara plaket verilirken öðrencilere ise altýn verilecek. Ýlk grup 10 Aralýk Pazartesi günü saat 15:00'te Nizip Ticaret Borsasýnda karþýlaþacak. Mustafa Özkaya ilköðretim, Ýstiklal ilköðretim, Yeni Yazý ilköðretim ve Aþaðý Çardak ilköðretim okullarý 1.grubun birinciliði için yarýþacaklar.
![]()