Gökhan Allah müstakýný versin. Huzinin kalbine indireceksin valla. Çok güldüm yaa Allah'da seni güldürsün.![]()
Gökhan Allah müstakýný versin. Huzinin kalbine indireceksin valla. Çok güldüm yaa Allah'da seni güldürsün.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Valla gerçeklik payý konusunda Ýbo daha iyi bilir. Huzi daha bir çocuk benim onunla bir samimiyetim yok.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
esento abla bizde kuþkuýlandýk ve meraklandýk ama huzeyfe geldiðine göre en azýndan tavuk döner veya kýzarmýþ piliç olma ihtimali kalmadý
Ama huzeyfenin yinede dikkat etmesi lazým bu sýralar, çünkü önümüz hem kurban bayramý hemde yýlbaþý, hindi niyetine kýzartmasýnlar huziciðimizi Allah korusun![]()
Konu ibrahim tarafýndan (05.12.07 Saat 13:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Sitemizin gülü dergimizin editörü ramazan abimizi göreniniz var mý 1 haftadýr siteye uðradýðý yok.
Esasen ceza yazmalý bir haftayý geçenlere![]()
Dergi çýkarýyorçok yoðun bu aralar.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ee hadi hayýrlýsý olsun o zaman cezayý sildik bir daha yaparsa keseriz ona bir ceza![]()
Gökhan gel biz AKSOY uda çaðýrak okula gidek.Biraz serinlerdik yine![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Konu tarhan abi daðýtmayalým![]()
Yaw dur adama borcumuz var zaten, telefon bile edemiyhoruz ister diye![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254