örnek bir mücadele azmi,memleketsever bir insan.tebrikler.
Dürümcü emminin hayatýný gülsüm hanýmýn yaptýðý söyleyiþi dergide okudum gerçekten çok etkilendim.
Hayata sýký tutunan inaçlý birimiþ gerçekten tebrik ederim dürümcü emmimizi...
örnek bir insan azminden ve hayýr severligi takdir ediyorum allah razý olsun ölen kardeþlerinin mekaný cennet olsun
gökhan abi dürümcü amcamýzýn hayatýný okuyamadým ama dedemin anlatmasýndan biliyorum
RABBÝM TÜM HAYIRLARINI KABUL EYLESÝNNN
Tanýdýðým en hayýrsever insanlardan birisidir Dürümcü Emmi..Allah, yaptýðý iyiliklerini kat be kat mükafatlandýrsýn..
Merhaba arkadaslar vaktý olan arkadaslarýn bu gece Kuzey Ruzgarý ný ýzlemelerýný ýsterým yaklasýk 14 SAAT cekým yapýldý DURUMCUEMMÝ'de býr karakterýn ýsmýnýde býz cekým ucretý almadýgýmýz ýcýn CANKESEN oldu
Ýsallah bugun dýzý yayýnlanacak 22,15 te arkadaslar asagýda lýnk te beným cektýgým kucukte olsa kamere arkasý var
http://www.izlesene.com/video/amator...ruzgari/210381
Konu cankesen tarafýndan (15.12.07 Saat 11:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Abi çok güzel, Ýnþaallah izleyeceðim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Zaten takibettiðimiz bir dizi, bir de iþin içinde Mehmet Emmi'nin sofrasý varsa mutlaka bakacaðýz.
Arkadaþlar gerçekten uzun bir çalýþma oldu sabahtan akþama kadar çekimler devam etti,geçen bölümde kýsa bir görüntü alýnmýþtý ama bu sefer daha da uzun bir çekim oldu ve karakter oyuncularýndan birisinin adý da cankesen oldu,izlemenizi tavsiye ederim.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
izleyelim GÖRELÝM inþallahhh![]()
Slm arkadaslar galýba dýzýnýn 2 bolum cekýmlerý olmamýs onlarý yenýden gelýp cekecekler uzulerek yazýyorum galýba onuzmedýký hafta yayýnlanacak býzým cekýmler bu hafta yayýnlanmýyacak ozur dýlýyorum
senýn hatan degýl abý ozur dýleme bosna ýns haftaya ýzlerýz
![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Ýsallah bugun dýzý yayýnlanacak 22,15 te arkadaslar asagýda ufakta olsa emmýde beným cektýgým kamera arkasý dýyelým goruntuler var