evet mýksam yemege cýkýyo ben burda acým nasýl výcdanýn el verýyo ben burda acken yemek yemege
evet mýksam yemege cýkýyo ben burda acým nasýl výcdanýn el verýyo ben burda acken yemek yemege
yaw durun ha beným karným acýkýyo ha bunun yuzune býrde köfte muhabbetý yapýyom çok sevdýgým býr arkadaþla yanýnda salata oh gel keyfým gel ama neden se aklýma hep yemek gelýyo![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
valla beným de bugun mýdem acýldý ne yesem doymuyorum fakat su an cýdden cok açým
walla bende hem buradaký yemek muhabbetý ve býrde kofte muhabbeti çok acýktým
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
walla öle bugun yurttada pýrasa war kesýn aç kaldýk býr köfte yapan olsa da yesek millet hafta sonu yemýþ gene köfteyi![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
biz bugün kuru fasulye pilav yanýnda cacýk ve tursu yedik benim yemegim bitti digerlerine gectim bi o arkadasýnkinden aldým bir ryagmurlu kinden aldým ama suan yine acýktým acýmmmmmmmm nizip qüzeli köfte yapsanaaaaaa yawsss
Made Ýn NizipLi
bogazýnda kalsýn emý ben burda acým neyse annemde kuru fasulye yapacaktý aksama ben de o zmana yerým naber![]()
boqazýmda kalsýn demi sen benden biþey istersin o zaman görüþürüz seninle eyi sende akþam bensiz yiceksin kuru fasulyeyi boqazýndan gecebilecek mi
Made Ýn NizipLi
valla senýn bogazýndan gectýgýne gore bende zevkle yerým ama yýyyebýlýrsem cunku diþimý cektýrme olasýlýgým var ya olamaaz boyle býsey neyse sana da saaka yaptým mýksam hýc bogazýnda kalsýn dermýyým afýyet bal seker olsun
hýh iþte gercek ghost bu insan arkadasýna bogazýnda kalsýn der mi hiç sana daafiyet olsun simdiden gecmiþ olsun diþ cok fena biþey yaw hele o cekilmesi kýrýlmasý felan yokmu yakýyor insaný
Made Ýn NizipLi
saol mýksam hemde 20lik diþler 4 tane hergun býrý cekýlecek yandým