-_Avea_-
-_Turkcell_-
-_Vodafone_-
-_Cep Telefonum Yok/Hattim Yok_-
Hangi operatör veya operatörleri kullanýyorsunuz ?
-_Avea_-
-_Turkcell_-
-_Vodafone_-
-_Cep Telefonum Yok/Hattim Yok_-
Hangi operatör veya operatörleri kullanýyorsunuz ?
IHLAMUR : ( ÞÜPHE ) Hayatýn ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartýþmadan nefret eder. Çalýþkandýr. Tembelliði ve bencilliði hiç sevmez. Streslidir. Yumuþak huylu ve merhametlidir. Arkadaþlarý için çekinmeden fedakarlýk yapar. Becerikli olmasýna raðmen bunlarý deðerlendirmesini bilmez. Mýzmýzdýr, kýskanç ama vefalýdýr.
Konu Cali tarafýndan (02.12.07 Saat 13:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
butun opöratörlerý kullanýyorum....ama en cok vodafone onun daha cazýp kampanyalarý var...
SEDÝR : ( GÜVEN ) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, saðlýðýna dikkat eden, kendine güvenen, baþkalarýna da biraz yukarýdan bakan biridir. Kararlý, Sabýrsýz ve Baþkalarýný etkilemeyi sever. Ýyimserdir ve beceriklidir. Tek ve Gerçek Aþkýný bekler. Çabuk karar verir.
UYUYOR BENMKÝ YAA![]()
El-mecalisü bi'l-emaneti ...
kýyamet haarp teknolojisi - Aydoðan Watandaþ
depremin yapay olduðunu anlatýyor kanýtlarýyla. tawsiye ediyorum...
vanescencenin tüm þarkýlarý bence
demir demirkan-kahpe
kesinlikle turkcell
baþka hat kullanacak olsam bile turkcellde vazgeçmek mümkün deðil çünkü en iyi hizmeti turkcell veriyor, belki diðer operatorlara göre pahalý ama hizmetin hakkýnýda veriyorlar
yoo tutmadý
alttaki musallat filmine gitti ve korktuuuuu
tutmadýýýý
aþaðýdaki filmden falan korkmazzzzzzzz
IHLAMUR : ( ÞÜPHE ) Hayatýn ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartýþmadan nefret eder. Çalýþkandýr. Tembelliði ve bencilliði hiç sevmez. Streslidir. Yumuþak huylu ve merhametlidir. Arkadaþlarý için çekinmeden fedakarlýk yapar. Becerikli olmasýna raðmen bunlarý deðerlendirmesini bilmez. Mýzmýzdýr, kýskanç ama vefalýdýr.