Selam arkadaþlar Ben Nizip EML 88 Elektrik Mezunuyum Herkese selam Taner_akdem@hotmail.com
Selam arkadaþlar Ben Nizip EML 88 Elektrik Mezunuyum Herkese selam Taner_akdem@hotmail.com
MErhabaLar ßen MEvZun DiilÝm 3. YýlýMa GEcDým Bu SeNe Taßi ßiz SiZDen FarKlý OluCAz 4 Yýl Okucaz :'(Elektrik-eloktronýk BOlumunDeyým 2 Si ßiRLe$di Bu AraDa
hoþ gelmiþsizin. hakankalkan elektrik ve elektronik birleþti diyorsun nasýl oldu bu. nasýl bi birleþme bu.
Eyvallah !!!
bizim okulun bütün hocalarý iyi kardeþim...ben hepsini de çok seviyordum valla hala da seviyorum...Allah hepsinden razý olsun...(mustafa kaplan)
waybe demek elektrýk elektronýk býrlesmýs ha
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Arkadaþlar,Endüstri Meslek Lisesi nin elektrik bölümü ve elektronik bölümü birleþerek Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alaný oldu,yine tesviye bölümü Makina Teknolojisi,kimya bölümü kimya teknolojisi ,bilgisayarbölümü ise Biliþim Teknolojileri oldu.Elektronik bölümü tamamýyla elektrik bölümüne taþýndý.10.sýnýf oratak derslervar.11.sýnýfta ise Elektrik Tesisatçýlýðý ve Pano Monitörlüðü ,Güvenlik Sistemleri dallarý açýldý.11.sýnýföðrencileri bu dallarý tercih ederek o daldan mezun olmuþ olacaklardýr.
EML den arkadaþlara slm Ben 96 mezunuyum tesviye bölümü yukardaki msj larda arkadaþlar eml den mezun olanlar hiçbir þey olamaz gibi ibareler kullanmýþlar bir nevi doðruluk payý var ama insan isteyince herþey olur arkadaþlar gençleri yanlýþ yönlendirmeden sorunlarýnýzý dile getirin EML nin bende ayrý bir yeri vardýr. o okuldan mezun olduktan sonra ATATÜRK üniversitesinden mezun oldum sonra hep hayal ettiðim askeri okulu kazanýp Balýkesir e gittim ordan da astsubay olarak mezun oldum þimdi 5 yýldýr TÜRKÝYE nin çeþitli yörelerinde çeþitli mevkilerde görev yapmaktayým ve halen A.Ö.F. KAMU YÖNETÝMÝ okuyorum ve ayrýca dil eðitimine devam etmekteyim yakýnda kara lisan okuluna gidicem bilmem anlatabildimmi insan isterse herþey olur ve bizim mahalle EML ye en uzak en köhne nizip in kenar mahallesiydi þu anki adý yunus emre mahallesi ama bunlar yetmez okumak bazen insaný adam etmiyor önemli olan insanlýk Tüm NÝZÝP EML MEZUNLARINA SEVGÝLER SAYGILAR..........Ý.HALÝL EROÐLU
Konu NÝZÝPLÝ_ASKER tarafýndan (23.01.08 Saat 18:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Merhaba.Ý.Halil Eroðlu.
Siz Pansiyonda kaldýnýz mý ...
Ben 95-96-96-97-97-98 yýllarýnda pansiyonun demirbaþlarýndan biriydim.
Ersan Çelikler,Mahmut Eroðlular,Tufan Taþlar,Faysal Çelikler,Murat Rüzgarlar,Oktay Konatlar,Fikret Topçular daha baþka kimler vardý ki...
Hele Mahmut Eroðlunun bir sorusu vardý ki bir akþam ismail Gürüne ...
Hocam ne balý ...
Oðlum öküz balý...
unutulmaz hababam repliklerini aratmayacak türdendir....
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
ERARENG Ben 95/96 döneminde sizinle 1 yýl okudum dediðin isimlerin hepsi ben 3.sýnýftayken onlar 1.sýnýftaydý tanýyorum ama simayen haaa!!! bide mahmut eroðlu akrabam ama biraz uzaktan babamýn amcasý oðlunun oðlu.
ERARENG Sanýrým sen teknik lisedeydin. Beni hatýrlaman biraz güç olur tabi!! Ama o dönemlerin benim hayatým da çok özel anýlarý vardýr Ben tesviye bölümü mezunuyum izzet hoca ve mehmet tiryakioðlu beni çok iyi tanýr. çok özel günler ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slm arkadaslar nizip eml niye web sitesi o kadar bilgisayar ögrencisi var ve ögretmenleri var ama bir web sitesi yokk
merhabalar ben okulun ilk mezunu deðilim ama elektrik bölümünün ilk mezunlarýndan 23 kiþiden biriyim yani okulun ikinci mezun yýlý olan 1986-1987 yýlýnda mezun oldum tüm arkadaþlara selamlar o dönemden beni aramak isteyen varsa sorusu oaln varsa hharekat@hotmail.com
slm ben 2006 kimya bölümü mezunuyum þu an 2 yýllýk okuyorum benim buralara kadar gelmemde bana hocalarýmýn çok katkýsý oldu
merhaba herkese selamlar ,ben 1997 Elektronik mezunuyum bizim dönemden kimse var mý ?