Bu siteye yeni üye oldum,fýrsat buldukça yazmaya çalýþacaðým.Bir arkadaþýmýn vasýtasýyla burayý keþfettim,burada renkli bir ortam var.Ýnþallah bizde kendi katkýlarýmýzla faydalý olmaya çalýþýrýz. Herkese hayýrlý geceler..
Bu siteye yeni üye oldum,fýrsat buldukça yazmaya çalýþacaðým.Bir arkadaþýmýn vasýtasýyla burayý keþfettim,burada renkli bir ortam var.Ýnþallah bizde kendi katkýlarýmýzla faydalý olmaya çalýþýrýz. Herkese hayýrlý geceler..
Aleyküm selam kardeþim. Varlýðýnýz siteye olgunluk katacaktýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Allah razý olsun kardeþim.
Aleyküm selam. hoþgeldiniz.
kýymetli kardeþim sakýn yanlýþ anlama paylaþmak isreseniz tabi,ki düþüncelerimizi paylaþýr taratýþýrýz size hadim olmayarak sitemizin Nizpli bayanlar bölümünde çok güzel arkadaþ ve konu bulacaðýnýz ümidi ile hoþ geldin diyorum mahlas isminiz gibi sitemizin en hayýrlýsý olmanýz dileðiyle selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Hayrunnisa hanýmefendiye hoþ geldiniz der,forumlara deðiþik bir hava getirmesini temenni ederiz. Saygýlar..
<p>?yilerin mihmandar?</p>
Ehlen ve sehlen merhaba..
Sayýn Hayrunnisa hanýmefendi kardeþim,
bu güzide siteye ve bu güzide insanlarýn arasýna hoþgeldin der herþeyin
gönlünüzce olmasý dileðiyle...saygýlarýmý sunuyorum...
Edited by - Yankee SAT on 6/17/2006 6:20:40 PM
Edited by - Yankee SAT on 6/26/2006 10:56:43 AM
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Allah razý olsun kardeþim
aramýza hoþ geldiniz sitemizde kýz erkek ayrýmý yok ayrý bölüm açmaya gerrek yok hepimiz kardeþ kardeþ yaþayýp gideriz.
tekrar hoþ geldiniz.
valla Gökhan hocam gerekeni sölemiþ gerçi ben bir harem bölümü açalýmdiyecem de böylesi de caizmiþ. tekrar hoþgeldiniz...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Sanal ortamlarda bu tür þeyler sorun olarak algýlanamaz. Espirilerinizi anlýyorum. Allah sizlerden razý olsun.Tekrar hoþ bulduk.
Hayrunnisa ablacým hoþ gelmiþsin...Ýyi ettin geldin be ablacým.....Bu sitede,Sizin gibilerin eksikliði hissediliyordu.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
evet hoþ gelmiþler
Daha güzel yarinlar için elele verelim