slm arakdaþlar bende cumhuroyet lýsesý mezunuyum ya sýmdý sýzlere býrsey soylemek ýstýyorum ama kýzmak yok cunku dosgru bu neden zamanýnda degerýný býlmedýnýz o gunlerýn sýmdý arayýþ ýcýndesýnýz neden pekýýýý ?
slm arakdaþlar bende cumhuroyet lýsesý mezunuyum ya sýmdý sýzlere býrsey soylemek ýstýyorum ama kýzmak yok cunku dosgru bu neden zamanýnda degerýný býlmedýnýz o gunlerýn sýmdý arayýþ ýcýndesýnýz neden pekýýýý ?
o zamanlarda da kýymetini bildik ama çok özlüyoruz napalým toplanmayalým mý buyuk027 öyle söylüyorsun ama doðru deðil bence ne kadar yýlar sonra bir site açýlýyo ve biz birbirimizi bulmaya çalýþýyoruz bence çok güzel bir þey kýymet bilmemekle alakasý yok
tabý kýne býr arada olmak guzel ama býlýn kýne yýllan sonra býr araya geldýgýnde konusulayacak býr konu kalmýyor cunku ýnsanlar unutuldugu ýcýn kýrýlyanlýkla yazýyor ve samýmý olmuyor bu yuzdende samýmý býr dostluk ordamý oluþmuyor sýdete ne anlamý kaldý o zaman býr arada olmamýsýn zamannýnda ýnsanlar unutmasaydý sýmdý bu dusunceler olmazdý yanlýþsam yanlýþsýn de ama bu gercek zaman dostluktan alýp goturuyor ne kadar yok desenýzde su býr gercek
GÖZDEN IRAK OLAN GÐNULDENDE IRAK OLUR DIYE bosa soylenmýþ býr kelýme degýl arkadaþalar
demek öyle ishak zaman geçince dostluklarda bitiyor demek senýn dostluk anlayýþýn sadece yanýnda olunca oluyo uzaða gidince bitiyor herþey öylemi bazý söyledýklerýnde haklý olabilirsin ama buna katýlmýyorum kesinlikle bence gerçek bir dostluk kesinlikle bitmez ölene kadar devam eder
ama bi noktada haklýsýn çünkü çevreme baktýðýmda hiç böyle dostluk kalmamýþ herþey menfaat üzerine kuruluyo malesef.........
arada bazen istisnalar çýkýyo ishak nizipte liseden bir arkadaþým daha doðrusu dostum hala konuþuyoruz o bana hiç demedi gözden ýrak olan gönüldende ýrak olurmuþ diye hep aradý halada konuþuyoruz tek dostum oymuþ burdan onu çok sevdiðimi söylemek istiyorum ismini vermýyorum o anlar
slm arkadaþlar. kb. ben anca haftada birkez girbiliyorum bu sayfaya. fazla vakit ayýramýyorum. umarým beni tanýmýþsýnýzdýr. lise yýllarýmda benim iyi ve kötü çok aným oldu. ama hepsi bir hayal gibi geliyo þimdi. sanki bir rüyadaydým uyandým. ama þu an yine o rüyayý görcek olsam ömür boyu uyumayý tercih ederdim. bizimde çok güzel dostluklarýmýz oldu ama biz hiç birbirimizi býrakmadýk. hala bile bütün dostlarýmla görüþüyorum ben. dostluklarý kaybetmemek bizim elimizde. belki ishak bilir bizi (serdal,zeki,salih,eyup,ayþegül,izzet,müslüm,) ve diðerleri. her fýrsatta beraber oluruz biz. dostluklar zor günlerde saklýdýr ne zaman baþýn sýkýþsa ne zaman birilerine ihtiyaç duysan hep karþýna çýkar tabi kýymet biliyosan. biz hiç ayrýlmadýk, darýlmadýk, küsmedik. lise yýllarýndaki gibi çok sýk görüþmesekte hep dost,arkadaþ olarak kaldýk ve kalacaðýz. bu arada nasýlsýn ishak. uzun zaman oldu görüþmeyeli umarým iyisindir. neyse herkese selamlar. ben her pazar buradayým. kendinize çok iyi bakýn.
saadet sen bei tanýyorsun ama ben cýkaramadým fotodan bende istanbuldayým avcýlarda sen neredesin istanbulun? büyük 27 ishak büyük mü acabaaaa?? eðer oysaaaa??? cevap yazsýnnn
evet kankaaa öyle olmuþ insanlarr gereðinden fazla nankör de olmuþlarr neyse kii biz hala birbirimizi býrakmadýkk umarým bu dostluðumuz ölene dekk sürer!!! herkese selammmmmmmmm![]()
saadettcimm sen BÜYÜK027 ye bakmaaa herkesi kendi gibi buluyorr onun dostluk anlayýþýý yanyana olmakla sýnýrlýý...gözden uzak olan gönülden de uzak oluyormuuþþþ kendi için geçerli bizim dostluðumuzzz hala devam ediyorr 2 senede bir ancak yüzyüze görüþebiliyoruz ama birbirimizi hiç ihmal etmiyoruzzz istanbul da bir gün gezerken sýnýf arkadaþým serdala rastladýmm iþte kader bu kocaman bir þehirde yine karþýlaþtýk üstelik habersiiizzz yeterki içinde umudun olsun ve karamasarrr düþünmemek lazýmm kendini tanýtýrsann belki tanýyabilirim seni
SeLam önCelikle arkadaþLar..
nahsen kardeþ öncelikle hayýrlý teskereler ALLAH kaza bela vermesin.
Ayþegül nankör olan benmiydim?Kimse gerçekleri bilmedigi için ordan ahkam kesmesi kolay..
Ama elini vicdanýna koy ve biraz düþün acaba vefasýz olan kim?
Geçmiþte yaþananlar ve okul yýllarýnda yaþadýklarýmýz beni biraz da Olsa size tanýtamamýþsa sorun aslýnda biraz sende birazda bendedir.Benim dostum adam gibi dostlugu ve dostluqun degerini bilen dostlardýr..
Bir kalemde silipte nedensiz yere kendini unutturan kiþiler þimdi Dostlukta bahsediyorlar.
neyse yinede geçmiþte yaþananlar için tartýþmanýn ve kalp kýrmanýn hiç bir anlamý yok.
Bu kelimeleri söylerken Biraz insan kendi yaptýklarýný düþünmelidir BenCe...
herkese selamlar.....
ayþegüll söylediklerinde haklýsýn ama bir konuda buyuk 027 haklý herkes dost olmaz dmek herkes geçmiþte birþeyler yaþamýþký böyle konuþuyor neyse bence bu olayý daha fazla uzatmanýn anlamý yok bu arada ben þirinevler kocasinandayým ayþegül senle aramýzda iki vasýta var çok uzak deðiliz anlicaðýn görüþebiliriz bený ttanýmaman normaldir lise 2 den ayrýldým istanbula geldim lise sonda burdaydým yani belki bir gün görüþürüz o zaman kendimi tanýtýrým grþ
BÜYÜK 027 TARTIÞMANIN ANLAMI YOK!!! HERKES ANLAÞILAN GEÇEN ZAMANDAN NASÝBÝNÝ ALMIIÞÞ. ÞUAN BÝRKEZ DAHA ÝYÝ ANLIYORUM.SAADET SEN BENÝ NASIL TANIYORSUN PEKÝ BEN SENÝ HÝÇ TANIMIYORUM DA ÞAÞIRDIM ONDAN YANÝ. FOTOÐRAFTA KÝ SEN MÝSÝN?HERKESE SELAMMMMMMMMM
![]()
evet ayþegül fotoðraftaki benim dedým ya tanýmaman çok normal lisede açýktým 1 sene falan oldu kapanalý birde ben lise ikideyken seen lise sondaydýn belkide hiç konuþmuþluðumuz bile olmamýþtýr ondandýr ama ben seni hep görürdüm tanýrdým yani
saadet peki baban fotoðrafçý kadir mi? acaba o saadet misin?merak ediyorum yaa hatýrlamaya çalýþýyorum yok olmuyo sadece foto kadirin kýzý saadet vardý onu hatrlýyorum
![]()
evet ben foto kadirin kýzýyým doðru hatýrlýyosun ama dükkanýmýzý kapattýk istanbulda bir dükkan açýk artýk burdayýz yani