walla nasýl olum bu kýzlar adamý birgün öldürecek oda kurtulacak bende
walla nasýl olum bu kýzlar adamý birgün öldürecek oda kurtulacak bende
Made Ýn NizipLi
yok yaw neden ki kýzlar öldürmezler bikere sizler kýzlarý deli edersiniz siz zorluyosunuz bütün bu katlandýklarýnýzý çekmeye
hadi ya ben biþey demedigim halde hersey benim üzerime kalýyor konusmayýnca da niye konusmuyorsun diyor
Made Ýn NizipLi
ee sende konýuþ ozaman konumu yok konuþacak sanki hem kesin yapmmýþýndýr sen biþiler![]()
yokbe ben ne yapýcam hiçbiþey yapmadým herseye cok meraklý sende öylesindir kesin
Made Ýn NizipLi
ewet öyle bende meraklýyým ama bikere biþey wardýr heralde yani kýzýýn bildiði
onuda ona sormak lazým artýk fazla da merak iyi degildir herseye burnunu sokarsan o burnu keserler![]()
Made Ýn NizipLi
kesemezler caným fazla merak ii deildir haklýsýn ama sizde meraklandýrmayýn ozaman açýk olun biraz
demekki wardýr gene gizlinn...
neyse sen halleder alýrsýn gönlünü siteye onun için bi þiir yazarsýn bi özür dilersin gönlünü alýrsýn genede
yok gönlü oldu biraz da ben kötü davranýyorum ki degerimi anlasýn diye hep iyi davranmak olur mu
Made Ýn NizipLi
wayyy bari çok uzatýpda kýzýn moralini çok bozma neyse yokmu miksam baþka konu.![]()
tamam öyle yaparýz baska konu sen bul konusalým
Made Ýn NizipLi
Ne Bulayim Ki Ya Benim Kafa Zaten Allak Bullak Olmuþ Içinde Hep Dersler War Sen Baþla Merak Etme Ben Kesin Dewamini Getiririm