Halep burda arþýnda burda,bizde burdayýz. Yazýlarda kalýrsa çayýmý içmeye gelip,hesap sorarsýnýz. Bu kadar basit.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Lüzumsuz bir uygulama olduðu kanýsýndayým. Araç parketme konusunda vatandaþ alýþ veriþ yapmak için þehir merkezine geldiðinde esnafýn %50'si dükkan önüne duba, tabela vs. malzeme indirmiþ, Bazýlarý abi dükkan önüne park etmeyin þimdi mal gelecek vb. bahaneler uyduruyor. kimiside, kesin yargý ile abi park etme diyor. Peki arabasýyla çarþýya gidenler arabalarýný nereye park etsin. Eðer Kaldýrým yaparak araçlarýn park yerini daraltýyorsanýz. Eski fýstýk iþhanýný yapýn bir oto park aracýyla gelenler araçlarýný güvenle býraksýnlar hem belediyeye de az da olsa bir gelir elde edilir.
Trafik sorunu konusunda NÝZÝP.COM'a daha önceleri sayýn Orhan Çelik motosiklet,bisiklet tamircileri ve yedek parça satanlar için eski sebze haline alacaðýz demiþti. bence Bunun üzerinde durulursa kaldýrýmdan daha iyi olur.
Yeni sebze hali yapýldýktan sonra bu uygulama günedeme gelecektir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
inþallah yeni sebze hali yakýn zamanda faaliyete girer. Yetkililerde bu uygulamayý hayata geçirir. Fakat Uzun çarþýdaki kaldýrým çalýþmalarýnýn lümzumsuz olduðu görüþündeyim...
Konu mehmet2763 tarafýndan (08.11.07 Saat 12:07 ) deðiþtirilmiþtir.
evet orhan bey halep'i de gördük arþýn'ýda ama nedense sizler görmüyorsunuz veya görmezlikten geliyorsunuz.nedenine gelirse uzun çarþýda yapýlan kaldýrým çalýþmasý tam bir rezalet ayrým kayrým yapýlýyor.buda esnaflar arasýnda . iyi olmuyor.bazý esnaflarýn iþyerleri önüne özel oto park yerleri yapýyorlar. bazýlarýda rica etsem benimde iþyerinin önüne yaparmýsýnýz dediyinde. O baþkanla ve müdür beyle görüþtü sizinkine yapamayýz diyorlar iþte ben de nizip belediyesini ve imardan sorumlu kiþlileri kýnýyorumm
bunada hakkým var herhalde![]()
Ben baþka bir konuya daha deginmek istiyorum. Esnaflarýn "CAMEKAN, TABELA, TENTE,REKLAM DUBASI, YETMEZMÝÞ GÝBÝ SON GÜNLERDE"kaldýrýmlarda yeni bir çýðýr açan esnaflarýmýz reklam ve kampanyalarýný yazý tahtasýna yazýp tahtayý kaldýrýmlara koyuyorlar. Allah sonumuzu hayýr ede