Allah hayýrlý etsin.Nizip'e bu hizmetleri getirenlere teþekkür ederim.
Allah hayýrlý etsin.Nizip'e bu hizmetleri getirenlere teþekkür ederim.
Hayirli Olsun...
cenab-ý allah fazla gerek etmesinnnn
hayýrlý uðurlu olsun þirin ilçemizeeeee
hayýrlý calýþmalarýnýzýn devamýný bekliyoruz baþkan .ilcemize hayýrlý olsun
nizip e hayýrlý ugurlu olsun sevgili baþkanýmýzý kutlarým hizmetlerinin devamýný dilerim
orhan kardeþ fatih abinin önerisi hakýndada bir bilgin varmý yani nizipte cenaze taþýyacak kapalý bir araç belediyemizde varmý
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Oktaycým yazýnýzý yeni fark ettim özür dilerim. Evet belediyemizde 2 adet cenaze aracý ve 2 adet ambulans var. Gerektiðinde ambulanslarlada cenaze taþýyoruz ama son aldýðýmýz cenaze aracýnýn kapalý bölümüne ayný anda iki cenaze girebiliyor. Uzak mesafelerde zula dediðimiz bu kapalý alaný kullanýyoruz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
SEVGÝLÝ ORHANIM HASTANE ÝLE ÝLETÝÞÝME GEÇÝLSE ÖZELLÝKLE BURADA VEFAT EDENLERÝN TAÞINMASI ÝÇÝN ÇOK BÜYÜK BÝR HÝZMET OLUR.ÝNAN ÝNSANLAR CAN DERDÝNDE ÝKEN ARABA BULUP CENAZELERÝNÝ TAÞITMAK ÇOK ZOR OLUYOR.BUNU HALKA DUYRARAK HÝZMETÝ YAYSAK ÇOK GÜZEL OLUR DÝYE DÜÞÜNÜYORUM.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Abi o konuda sorun yok. Deðil hemþerilerimizi burada görev yaparken görevi baþýnda vefat eden memur ve yakýnlarýný dahi memleketlerine gönderme konusunda yardýmcý oluyoruz. Yani hastane ve benzeri kurumlardan yardým istememize gerek kalmýyor. Yterli arac ve personelimiz mevcuttur.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Hizmete deðer Ýlçemize, Bu ambulansý Kazandýran Belediye Baþkanýmýza Teþekkür ederiz, HayýrLý olsun.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
ilçemize hayýrlý olsun.emeði geçenlerden Allah razý olsun.
belediye baþkanýmýza çok teþekkür ediyoruz ilcemize hayýrlý olsun
Rabbim hayýrlara vesile etsin.Allah kimseyi Ambulansa muhtaç etmesin.eksikliðinide vermesin.
Tüm emeði geçenlerden de Allah razý olsun