dergi niziplilere hayýrlý olsun
dergi güzel olmuþ ancak üyelerin katýlýmýný saðlamak için bir bölüm açýlabilir.
Dergimiz gayet güzel çýktý.Ramazan abi mutfaðýmýz sayfasýný bana vermiþti ama ilgilenemedim.Þimdi de piþmaným.bundan sonraki sayýlarda inþallah benimde katkým olacak.
....
emegi geçenlerden ALLAH razý olsun biz nasýl alýrýz dergimizi yardýmcý olursanýz sevinirim
sevgili orhan çelik bana bu dergiyi getirdi inanýnki ilk olmasýna raðmen bana göre çok güzel olmuþ emeði geçen tüm arkadaþlara teþekkür eder baþarýlarýnýn devamýný dilerim
uzun süredir buraya mesaj yazmak istedim ama malesef internet hatlarýndaki daha doðrusu ptt nin grevinden dolayý yazýmý yazamadým umarým bugün baþaracaðým. öncelikle emeði geçen tüm dostlardan ALLAH RAZI OLSUN dergimize sahip çýkalým ve sürekliliði konusunda azami gayret ve özveriyi gösterelim. aklýma takýlan neden dergimizde "SPOR" konulu bir yazý yoktu. oysa ilçemiz son zamanlarda sportif faaliyetlerde birçok baþarýya imza attý. sanýrým bu konu ilk sayý olmasýndan dolayý unutuldu. en azýndan NÝZÝP SPOR'umuz ile ilgili bir kulis oluþturalým ve yeniden 3.lige çýkmak için hep berebar el ele verip yeniden baþarýlý günlerine dönmesini saðlamaya çalýþalým. saygýlarýmla AHMET ÇEVÝKBAÞ
asd
dergiyide bana sayýn adminim getirdii ALLAH RAZI OLSUIN KENDÝLERÝNDEN ÇOK HOÞUMA GÝTTÝ
HAYIRLISI ÝLE ÝNÞALLAH DEVAMIDA GELÝR
Dergi elime geçti....Ellerinize saðlýk çok güzel olmuþ....Haaa bu arada bulmacam nasýldý...Beðendinizmi... Cevaplarý baþka sayýda yazarým... Admin abi ben sana mail atarým okeymi...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Cuma günü Fatih SOYARIK aðabey saðolsun iki tane dergi gönderdi heyecanla açtýk, beraber çalýþtýðýmýz çokta sevdiðim bir arkadaþým derginin sayfalarýný açarmýsýn dedi, baþtan sona kadar açtýk hani Nizip neresi burada sadece stad gözüküyor dedi.
Derginin ilk sayýsý güzel olmuþ Ýnþaallah devamý gelir, bundan sonraki sayýlarda, dýþarýda ki insanlara iþte Nizip burasý dememiz için daha fazla resim koymanýzý tavsiye ederim.Emeði geçenlerin ellerine yüreklerine saðlýk sponsorlarýn keselerine bereket gerirenden götürenden de ALLAH razý olsun tekrar hayýrlý olsun.
Ben Gaziantepte çalýþýyorum akþam geç geldiðim için bulmam zor olabilir. Ýnþaallah Cumartesi günü bulabilirim. Dergiyi hazýrlayanlarýn ve emeði geçen tüm hemþerilerime buadan sonsuz teþekkürlerimi sunuyorum. HER ÞEY GÜZEL NÝZÝBÝMÝZ ÝÇÝN.....
Tüm muhtarlarýmýza daðýtýlmak üzere dergilerimizi aldýk.Emeði geçen herkese teþekkür ederim.Ancak bundan sonrakilerde muhtarlarýmýzada yer ayrýlýr inþallah.
inþ. ben nizipe gelene kadar kalýr yoksa içime dert olacak walla
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
allah hayýrlý etsi inþlallah devamý gelmesi dilegiyle
![]()
3000 derginin daðýtýmý tamamlandý. Gösterilen ilgiye teþekkür ederiz. Amacýmýz ilçemizi sevdirmek, güzelliklerini ön plana çýkarmaktýr.
Not: Buraya yazan arkadaþlarýnkileri ayýrdým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254