Gaziantep Karkamýþ ilçesinde öðretmenevi törenle açýldý.
Karkamýþ Emniyet Müdürlüðü binasýnýn üstünde yapýlan öðretmenevinin açýlýþýna, Vali Süleyman Kamçý, Þahinbey kaymakamý Ali Çýnar, Karkamýþ Kaymakamý Abdülkadir Okay, Karkamýþ Belediye Baþkaný Nuh Kocaaslan, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Vahdettin Alýcý ile resmi daire amirleri ve öðretmenler katýldý.
Açýlýþ kurdelesini Vali Kamçý ve Kaymakam Okay'ýn kestiði öðretmenevi açýlýþýnýn ardýndan öðretmenevi'nin odalarý gezildi.
Daha sonra Karkamýþ Muhtarlar Derneðinin yaptýrdýðý þark odasýnda vali Kamçý'ya geleneksel mýrra kahvesi ikram edildi.
Öðretmenevini çok beðendiðini dile getiren Kamçý, ''24 Kasým Öðretmenler günü nedeniyle tüm öðretmenlerimizin bu anlamlý gününü kutluyorum'' dedi. Tören, Halk Eðitim Merkezi Halk Oyunlarý ekibinin gösterileriyle sona erdi.
VALÝ KAMÇI KARKAMIÞ KAYMAKAMI'Ný ZÝYARET ETTÝ
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, göreve yeni atanan Karkamýþ Kaymakamý Abdülkadir Okay'ý makamýnda ziyaret etti. Öðretmenevi açýlýþý için ilçeye gelen Vali Kamçý, göreve yeni atanan Okay'a hoþ geldin ziyaretinde bulundu.
Þahinbey Kaymakamý Ali Çýnar ile Okay'ý kaymakamlýkta ziyaret ederek baþarýlar dileyen Kamçý, Okay'dan ilçenin sorunlarý hakkýnda bilgi aldý.
Vali Kamçý, kaymakamlýktan çýkýþta oyun oynayan çocuklara çikolata daðýttý.
![]()