bak gör kimmiþ bu *****da bana seni görmüþdüm diip duruo bende sus biþraz dedim banane ya
elin oðlundan
bak gör kimmiþ bu *****da bana seni görmüþdüm diip duruo bende sus biþraz dedim banane ya
elin oðlundan
o kým yaw fewzý solede haftaya gelsýn acý benýmde aklmý alsýn orda
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
valla kardeþim yarýna tükana gelecekmiþ aðýr cor ettim ben tükana gelimde yüzüme karþýda söle dedi bakalým hele nolucakmýþ
ýyý býzde ogrenýrýz kým oldugunu
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
demi Ama Kardeþim Bana Aslanim Dedi Bende Aslani Maslani Tanimam Fevziyim Dedim Yaw Gelene Gidene Kapim Açikkkk çok çok Bi Canim Var Iki Tane Deðil Ki Kardeþimmm
aman nolcak ben msnde önüme gelen herkesi terslerim tabi tanýmýosam
onlarda sinir olurlar 1 kelime ettirmedende engellerim gerçi artýk msn de tanýmadýklarýmla konuþmuom da
cemaat
nidisiniz yaw þuanda
gunaydýn mýllet kacgundur yoktum cosmussunuz köfte sözlerý verýlmýs bogazýnýzda kalsýn mýksam bensýz nasýl yýyeceksýnýzsaka bý tarafa kacgundur hýc gýrmedým baya sohbetý ýlerletmýssýnýz aferýn sýze bana da hepsýný okumak düþtü.
gunaydýn ghost walla öle ama dðn ben bir köfte yemiþim burada akýllara zarar![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
oda iyi walla ben kendim yapmadým ama baþkasý yaptý ben yedim ben o esnada konuþmadan çok zevk aldýgým býr arkadaþýmla msjlasýyordum![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...