valla kardeþim bende öyle umuyorummmm ÝNÞALLAH DAVET EDER
valla kardeþim bende öyle umuyorummmm ÝNÞALLAH DAVET EDER
baþakcýgým merak ettigi için attým resmi ve konuyu açtým.burasý yemek konusu olmaktan çýkmýþ tartýþmaya dönüþmüþ neden insanlar saygý duymasýný bilmiyorlar anlamadým
özellikle sana diyorum nizipli_mehmet herþeye muhalefetsin sen ya neden herþeye burnunu sokuyosun anlamadým iþine gelmiyosa yazma ya bütün herkes senden þikayetçi neden sevilmeyen biri oluyosun anlamadým dogrusu,
eger merak ettiysen bile alaycý bir þekiilde degil düzgün bir þekilde sorabilirsin
aslýnda kimseyi kýrmak istemem ama fazla ileriye gidiryorsun
biraz kendinle yüzleþ istersen, insanlar bana neden böyle davranýyo dye
burada paylaþýlmayan ne var anlamadým babamýzýn mirasýný paylaþamýyoruz ya!!!!!!!!!!!
arkadaþlar istanbula gelirseniz hepinizi beklerim o zaman söz sizede yaparým .ne demek kapýmýz açýk herkese![]()
oy oy oyyyyyyyyyy saolasýn ablacýmmm çok teþekkürlerrrr ALLAH RAZI OLSUN sende nizipe gelirsen annem BEKLÝYOOO bak dün yazdýklarýný okudu sana da ÇOK SLMI VARRRR![]()
güldüüüü sadece annem demek akþama küfte yapacakmýþ dedi CANI ÇEKMÝÞÞÞ KIYAMAM BEN DEDÝ![]()
![]()
neyse ablacým ben kaçarrrrr çýkýyom iii geceler
nizip mutfaðýna uzak bir yemek. tþkler
SIKINTI YARATMA...!
abi bende öle dedým ama millet uzerýme saldýrdý onun için bir þey demýyom
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
saldýrmak yok. kimse böyle biþiy yapma hakkýnada sahip deðil. sen yorumunu yap yeterli. gerisi zaten saygýsýzlýktýr.
SIKINTI YARATMA...!
aktif konusmalarýnýzý burdan yapabilirsiniz arkadaslar
AKTÝF SOHBET
Made Ýn NizipLi
silinmiþtir
yinede herkes senin gibi saygýlý olsa miko
Konu esera79 tarafýndan (24.11.07 Saat 20:17 ) deðiþtirilmiþtir.
esera abla ellerinize saðlýk makarna çok güzel duruyor annemde fýrýnda makarna yapýyor bunuda denetmeli bende makarnayý severim
afiyet olsun caným
tarifi buraya yazdým diye bir sürü laf ettiler nizip yemegi degilmiþ ya herkese dert oldu baþakcým neyse sorun degil zaten![]()