ne dmek kardeþim ricamm olur nasýl die sorucaktým yawffss nede olsa buranýn havasý yoqq biras hava pompayalaým dedim![]()
ne dmek kardeþim ricamm olur nasýl die sorucaktým yawffss nede olsa buranýn havasý yoqq biras hava pompayalaým dedim![]()
kardes biz bir gettýk geldým ký havasý kaçmýs buranýn sende haklýný pompalayalým da pis kokular ve pislikler kaçsýn kardes demi ama
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ewt mehmet þimdi biras hava verdikten sonra zaten pislik pis kokular kalmaz merak etme sen temizler temiz hava hepsinini...!!
sende haklsýn kardes ama senýn verdýgýn yazýyý ýký kýsýye yaptým tlfnum durmuyo paso bený arýyorlar ne oldu dýye? ama çok guluyom walla
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Harbý beyler bende pis kokular seziyorum...Ne yapsak acaba...
temizlicem mehmet kardeþimle birlikte çalýþmalara baþlicaz biarazdan lütfen tüm nizip.com aktif sohbet'te olan arkadaþlarýmýz yüksek basýnc olabililcenden herkez lütfen emniyet kemerleni baglasýnn.. K_@@_N
kaan ben baglamam ha sölým bana torpil geçersin artýk demi kardeþ gor del emnýyet kemerý beným için emniyet her þeyden sonra kaan bu arada ne zaman düzelir bu numarayý yýyen kekler![]()
walla hepsý býr sey yazýyo tlfna
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
mehmetim aman kardeþim sen yinede tak þu emniyet kemerini sna biþi olmasýn mehmet... dikkat li ol bilemicem artýk ne zamn kafa dank ederse o zman![]()
salla kardeþ sana býr sey olmasýn yaw kemer dedýgýn nedýr ký![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ewt mehmet sanki temizlendi gibi haa mehmet olmazsa biras daha vermeye dewam edelem mi hava yýne dersin yeter mý yoksa bu kadar hava
![]()
kardeþ temýzlendý de þimdi kesýn yýne kýrlenecek gýbýme gelýyo
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yoqqq bea mehmet ya kirlenmez kirlenirse tekrar hava pompalarýz mehmetimya sen kafaný yorma![]()
tmm o zaman kardes senýn dedýgýn olsun![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya þimdi ghostta burada olacaktý ya super oluyor sýmdý ama kendý kacýrýyor aksamlarý neyse artýk kendýsý ýcýnde sabahlarý yaparýz artýk
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sahi ya bu arada candy nerede mehmet... ala ala bi þiir yazdý gitti yaneden acaba...? bi bilgin war mý_?