bi nevi eski üsul mahkeme
bi nevi eski üsul mahkeme
orhan abi sen cemaat baþý ol haftada bi akþam cemaat olak osmanlý parkýda mekanýmýz olsun
SIKINTI YARATMA...!
Yok yaw Hakancým orasý çok kalabalýk her kafadan bir ses çýkar Okan parký daha uygun olur![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Cemaat burda orhan abi sen nerdesin
SIKINTI YARATMA...!
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
vay sen hoþ geldýn orhan abým beným senýn olmadýgýn yerý ne yapmalý ýyýký varsýn abý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Oooo memetcim sende burdamýydýn...Herkes geldiðine göre cemaat olak ve sitemiz hakkýnda kriter yapalým.![]()
Ben kimim..?
Aslýnda Bu Kritere Gerçekten Ýhtiyaç var. Bazýlarý Ekiple Aldý Baþýný Gidiyor.
SIKINTI YARATMA...!
abý çok haklsýn ben kendý adýma solým bugunlerde geyýk muhabbetýnýn dozunu baya býr artýrdým neyse nýzýpe gelýmde yapacak býr seyler bulurum sýte ýcýn orhan abý admýýn metal abýden yapacak býr seyler bulurum
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hataaaa...pardon yanlýþ yere yzdým özür dileriö...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Evet Nizipte yýllardýr süre gelen bir adettir. Cemaat olma aslýnda bir Halk mahkemesi olup karara razý göstermektir. Ýslamda, bun a yanlýþ benzetme yapmýyorsam Ýstiþare denir. Ýstiþarede çoðunluk ne derse ona uyulur ve ona göre karar alýnýr. Siz ne diysiz, hanegimde hýraf varsa söleyin. Döþümüze su dökülecek ele deelmi???. Sevgili Orhan kardeþimde burada güzel bir konuyu açtýðý için yürekten kutluyorum.
olak ama gurbettekiler ancak moinitör karsisinda cemaate katilacak galiba