TUBÝTAK tarafýndan düzenlenen proje yarýþmasýnda bölgede dereceye giren Atatürk Ýlköðrem Okulu ve Adile Altýnbaþ ilköðretim okulu ile derece elde ettikleri projeleriyle yarýþmanýn Türkiye geneli boyutunda da yarýþtýlar Atatürk ilköðretim okulu ise iki projesiyle Türkiye genelinde derece elde etti. Okul öðrencileri ve öðretmenleri projeleriyle baþarý elde eden arkadaþlarýný davullar zurnalarla karþýladýlar. Türkiye Genelinde yapýlan proje çalýþmasýnda Atatürk Ýlköðretim Okulu Öðrencilerimiz Matematik Dalýnda 2 Projeyle Ýlk 50 proje arasýnda yer almýþlardýr. Okulun Matematik Öðretmeni Sümerya Daþdelen Rehberliðinde 2 Projeyle dereceye girerek rekor kýrmýþtý. Türkiye 1.liði getiren Atatürk Ýlköðretim Okulu öðrencilerinin ziyareteden Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan öðrencilerin her zaman yanýnda olduðunu söyledi. Çeþitli hediyeler daðýtan Baþkan Akdoðan öðrencileri tek tek tebrik etti. Dr. Hasan Çaðýl öðrencileri baþarýlarýndan dolayý kutlayarak onlara hediyeler daðýttý ve baþarýlarýnýn devamýný diledi.Yine Atatürk Ýlköðretim okulu ve Adile Altýnbaþ ilköðretim okullarý elde etmiþ olduklarý baþarýlarýndan dolayý baþarý ve taktirname belgeleri verildi. Nizip ilçe Milli Eðitim müdürlüðü tarafýndan Okul Müdürleri ve öðretmenlerine verilen baþarý ve takdirname belgeleri takdim edildi. Nizip ilçe kaymakamlýðýnýn vermiþ olduðu takdirname belgeleri yine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürleri tarafýndan verilerek baþarýlarýnýn devamý dilendi.