Uzun yýllar ilçemizde imam-hatiplik yapan þimdi de emekli olan Muhterem Bekir Koç hocamýzýn o eþsiz kraatýný kaydedip sizlerle paylaþmak istedim.buyrun izleyin.Hep birlikte sevaba girelim.
[YOUTUBE]v9gV2kuifEw[/YOUTUBE]
Uzun yýllar ilçemizde imam-hatiplik yapan þimdi de emekli olan Muhterem Bekir Koç hocamýzýn o eþsiz kraatýný kaydedip sizlerle paylaþmak istedim.buyrun izleyin.Hep birlikte sevaba girelim.
[YOUTUBE]v9gV2kuifEw[/YOUTUBE]
Bekir hocamýn oðullarý Mehmet ve Mücahid kardeþlerimizde ayný babalarý gibi çok güzel kuran okurlar. Ailece Allah vergisidir onlarýnki.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Babadan oðula geçme olmasýn.Ama hakikaten bekir hocamýn maþallahý var.kendisini bizim cami de gördüðüm an,hemen cübbeyi giydiriyorum.hayraným onun o güzel sadasýna.mübarek,muhammed sýddik el-menþavinin kopyasý sanki.mevlam uzun ömürler versin...
Benim ilk hocalarýmdan Allah razý olsun...
maþallah mustafacýðým.demek bekir hocam ilk hocanýz.öyleyse ondan bir çok þey almýþsýnýz mutlaka.bir ara sizi de dinleyelim inþallah.