Ýsmail gürün = Nizip EML
Ýzzet hoca = Nizip EML
vs.vs..
Bende 98 Mezunuyum...Yatýlý okudum Nizipte...
Ýsmail gürün = Nizip EML
Ýzzet hoca = Nizip EML
vs.vs..
Bende 98 Mezunuyum...Yatýlý okudum Nizipte...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
Endüstri meslek lisesinin öðretmenleri çok iyi hemde çok biliyor musunuz neden derseniz bana çok yardýmlarý oldu Hala da yanlarýna ziyatine gittiðim zaman beni sever sayarlar derdim sýkýntýn varsa söyle derler ama ben yok diyorum çünkü onlarýn hepsi çok iyi insanlar eðer bir gün oraya giden olursa benden taraf selam söylemeyi unutmayýn
Kemal EKMEKÇÝ.
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
bende2002-2003 endüstri meslek lisesi kimya bölümümezunuyum we 3 yýldýr eskieþhir de kimya müh. okuyorum.gerçekten tüm hocalrýmýza tekrar tþk ederim onlarýn sayesinde burda olduðumu çok iyi biliyorum onlarýn bana öðrettiði þeylerle hiç birsinin hakkýný ödeyemem hepsine çok tþk ederim
gökhan abinin de dediði gibi sayýmýz gerçekten çok az ama umarým bu ileride aþýlýr e.m.l öðrencilerinden bunlarý bekliyoz zaten
SEVGÝLÝ ERARENG NERDESÝN SESÝN SOLUÐUN ÇIKMIYOR
SEVGÝLÝ EML MAÐDURLARI
BEN DENE YAZIK KÝ O OKULDAN MEZUN OLDUM AMA ÝÞ ÝÞTEN GEÇTÝ ÝÞTE
EML MEZUNU OLMAKTAN SADECE ÜNÝVERSÝTEYE GÝRÝÞ KONUSUNDA KENDÝMÝ MAÐDUR GÖRÜYORUM. YOKSA O OKULDA GEÇEN SÜRE ZARFINDA ÇOK GÜZEL GÜNLERÝMÝZ GEÇTÝ. ADI GEÇEN HOCALARLA HEPSÝYLE ÝYÝ KÖTÜ ANILARIMIZ OLDU.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
sewgili kerdeþim metal firtina o kadar da maður deðiliz kii bende muzunum we birçok arkadaþým da þu an üni e okuyo hem zaten þimdi ki sýnaw sistemi bize daha çok yarýyo
haklýsýn saldýray27 suan yarýyor olabilir ama yaklaþýk bir 8-9 yýl önce bizler mezun olduðumuzda hiçbir avantajý olmadýðý gibi puan kaybýmýz bile oluyordu.
Ya Olduðun Gibi Görün...
haklsýn galiba ama þimdi farklý olduðunu sende biliyosun kardeþim bu daha da ilerleyeceðinden þüphem yok
selam gençler
bende 2 yýl EML de çalýþtým.Oradaki öðrencilerin insanlýðýný ve ahlakýný unutamam.keþke YÖK engel koymasaydý da sizler gibi pýrlanta gençler üniversitelere rahat girseydi.2002-2004 yýllarýndaki öðrencilerin tümü beni tanýr.hepsi benim kardeþlerimdir.Selamun aleykum....
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
vay deli Ahmet nerelerdesin 88 de okul bittikten sonra kayýplara karýþtýn be seni burada görmek güzel
alýntý:
kadirkayan063 ;
merhaba bende teknik lise meznuyum 2002-2003 mezunuyum suan askerdeyim senin bölim hangisi
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:34 ) deðiþtirilmiþtir.
alýntý:
saldiray27 ;
bende2002-2003 endüstri meslek lisesi kimya bölümümezunuyum we 3 yýldýr eskieþhir de kimya müh. okuyorum.gerçekten tüm hocalrýmýza tekrar tþk ederim onlarýn sayesinde burda olduðumu çok iyi biliyorum onlarýn bana öðrettiði þeylerle hiç birsinin hakkýný ödeyemem hepsine çok tþk ederim
kardeþ bende 2001-2002 mezunuyum seni büyük ihtimalle tanýrým..
musa eken hocamýzýn dediði gibi çoðu okulda verilmeyen terbiyeyi eðitimi veriyorlar tek sorun öss eðitimi verilmemesi ama eðitimi gerçekten takdire þayandýr...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:35 ) deðiþtirilmiþtir.
kardeþim ben seni tanýyorum zaten dediðim gibi kimya bölümündeydim sende galiba teknik lise deðil mi?sistem artýk deðiþti zaten artýk rahatça girebilirler üni ye meslek liseli öðrencler.
Gerçekten de eski mezunlarýn çalýþanlarýn bura ya yazmasý çok güzel bi durum umarým ulaþamdýðýmýz isimlerini unutttuðumuz arkadaþlarýmýzlarda bu sayade tanýþma konuþma fýrsatýmýz olur herkese hayatýnda baþarýlar dilerim .
E.M.L liler buraya
BEN BU OKULDAN MEZUN DEGÝLÝM AMA SIRF SALDIRAY ABÝMÝN HATIRI ÝÇÝN GELDÝM..DEDÝGÝNÝZ GÝBÝ ESKÝDEN MESLEK LÝSELERÝNÝN ÖNÜ KAPALIYDI ÞÝMDÝ ÝSE DAHA ÞANSLILAR..ÞU ANDA TEK ÜZÜNTÜMÜZ OLAN ÝMAM HATÝPLÝLERÝN DURUMU NEYSE KONUYU DAGITTIM GALÝBA YAÞASIN MESLEK LÝSELÝLER.......
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
asicim geç kalmýþ sayýlmazsýn gel bu sene seninde kaydýný E.M.Lisesine yaptýralým :-))
Walla okulda bizim sýnýfýn yeri çok güzeldi bütün okuldan kaçanlarý görüyorduk :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...