yaný okulda hoca hep bana sarký soyletýrdý demekký guzelmýs yoksa karga gýbý sesým olsa kým cekerdý o azabý
yaný okulda hoca hep bana sarký soyletýrdý demekký guzelmýs yoksa karga gýbý sesým olsa kým cekerdý o azabý
demi karqa kalmazdý etrafta eeee baska ne konusalým
Made Ýn NizipLi
e sen bana kýsmet bulacan bu býr yemege goturecen bu ýký baska bý sozun varmý?
hmmmm walla sende çok masraflý oldun sana önce bir kýsmet bulalým o da bizi yemege götürür iki iþi birden halletmiþ oluruz hemde ben masrafa girmemiþ olurum nasýl fikir ama
Made Ýn NizipLi
tamam yaqýsýklý buluruz ama parasýda olsun yoksa bulasýklarý biz yýkarýz![]()
Made Ýn NizipLi
bence de yaný bulasýk yýkamaya hýc nýyetým yok bu soguk hava da![]()
neyse sana bir tane bulamazsak bizim lokantaya gideriz yeni actýk ben patronum orada para sorunu olmaz aþçýmýz baþak bulaþýkçýmýzda yüksel senin haberin var mý .. ????
Made Ýn NizipLi
eevet duydum haný bana iþ mýksam alacagýn olsun yaný ýnsan býze de haber verýr kýsmete gelýnce saka yý býrakalým ben halýmden memnunum bekarlýk sultanlýkbu arada hemen bana iþ ayarla
tamam sana kýsmet i býraktýk bir iþ bulalým nelerde calýsmak istersin
Made Ýn NizipLi
ya sen býr iþ bul iþte ama yeterký acýkta kalmayayým aylak aylak gezmeyeyým yaný
inþaatta çalýþabilirmisin buraya yeni inþaat yapýlýyor da sonra baska eleman lazým olursa sana haber verririm![]()
Made Ýn NizipLi
ya ýnsaatta ne yapacam mýksam hýc kýzlar ýnsaatta calýsýrmý bende lokanta da iþ ýstýyom yoksa olmaz bana ne
selammmmmm ghost ve mikoooo
tamam elemanlarla bir görüþelim senin isi ayarlarýz
hadi ben kaçtým artýk yarýn görüþrüz kendine ii bak allaha emanet ol akþamkki maç için bol bol dua et eve dikkatli git iyi akþamlar see you later![]()
Made Ýn NizipLi