Kasým Böler,Admin,Derviþ ve ben bu gün resmi kurumlara dergi daðýtýmýný tamamladýk. Hatta bir kolisini esnaflarý tek tek gezerek daðýttým. Ýlgi ve alaka umduðumdan daha fazla oldu. Gerçekten çok mutluluk verici biþey.
Kasým Böler,Admin,Derviþ ve ben bu gün resmi kurumlara dergi daðýtýmýný tamamladýk. Hatta bir kolisini esnaflarý tek tek gezerek daðýttým. Ýlgi ve alaka umduðumdan daha fazla oldu. Gerçekten çok mutluluk verici biþey.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhancýðým bizimki resmi kurum deðilmi.Bize niye getirmedinGetirseydin dergileri içseydin çaylarý
Þaka bir tarafada bizim daireye ulaþtýrdým ben.
arkadslar dergý ne kadar fýyatý nerde satýlýyo...ben yarýn nizip e gelecemde...
valla dergi çok güzelll bende aldým inceledim deeee EMEÐÝ GEÇEN HERKESÝN ELÝNE SAÐLIK
ya bir benim elime geçmedi þu dergi
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
boroboro kardeþþþþ herhangi bi ücreti yok yaaaaaa
ben para ödemedim valla
Dergimiz ücretsizdir. Sadece masrafýna sponsor olan birkaç firma var. Elimizde az sayýda kaldý, almak isteyenler bana özel mesaj atýp adres bildirilerse karþý ödemeli yollayabilirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sayýn admin ben yarýn 9 da senýn tukkana gelýrým bý tane ayýr bana..hem tanýsýrýz...g.antep te n gelecem de yarýn izin günüm....tþk ederýmm...
Evet Bende Aldim Inceledim Emegi Gecenlere Cok Tsk .... Süper Olmus Abi Bizim Sütas Yakisir O Dergiyeee ...
mechullll
bugün dergiler elime ulaþtý.emegi geçen herkese teþekkürler.çok mükemmel olmuþ,dergileri diger nizipli dostlarýmýza hemen gönderdim okudan sonrada diger hemþehrilerimizede elden ele dolaþtýrmalarýný rica ettim.tekrar oktay cankesen bey'e teþekkür ederim.
Slm arkadaslar Ýstanbul anadolu yakasýnda oturup dergýyý arz eden arkadaslar bana ulasabýlýrsýnýz.
Tel. 216 338 70 59 Rustem Cankesen
Abi Halil Ýmamoðlu amca istiyordu birkaç tane. Onlara, Vedat amcaya, Necdet abiye, Suat Sabuncu'ya ve Beþir dayýmlara ulaþtýrýrsan sevinirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Dergiler bize de ulaþtý dün, elimde kýsýtlý sayýda var Almanya'dan gelecek talepleri karþýlamaya çalýþacaðým, þimdilik posta masrafý biraz fazla oldu ama deðdi doðrusu.
Daha hesaplý bir taþýma organizasyonu ayarlayabilirsem tüm Avrupadaki hemþehrilerimize ulaþtýrmaya çalýþacaðým gelecek sayýlardan itibaren.
Almanyadan talep eden hemþehrilerimiz özelden mesaj gönderirlerse dergiyi kendilerine ulaþtýrmanýn çaresine bakacaðým.
dergiyi Gördüm..okudum.çok Güzel Olmuþ.deneyimli Ve Bilgili Bir Ekip.ufak Tefek Imla Kurallari Olmuþ.önemli Degil.bir De Bence Yazarlar Ile Güncel Konular Dönüþümlü Sayfalara Konulsa Sanki Daha Iyi Olur.arka Arkaya Iki Yazar Konulmuþ.bir Yerde 3 Yazar Peþpeþe Konulnuþ.resimli Sayfalar Bu Aralara Konulsa Veya Baþka Konular Bu Yazarlar Arasinda Yer Alsa Sanki Daha Güzel Olurdu.tabiki Benimki Bir Fikir..baþta Dergi Editörü Olmak üzere Emegi Geçen Herkesi Kutluyorum..
Daha dün sana tepeden baktým ey aziz Nizip
Üyelik yapýlýyormu, yýllýk üye olalým parasýný peþin gönderelim her ay adresimize gönderebilirmisiniiz.BY BURSA M.KÜÇÜK