iþte sesýný duydum geldým eser ablacým
ne yaparsýn eser abla hem ders hem iþ ancak onlarla ugrasýyom iþte ara sýra gýrýom bu seferde sen yoksun yaný
maþallahh ne cok sayfa olmuþþ..bayanlarýn ne kadar konuskan oldugunun ýspatý iþte....çeneszlerrr...
ömrumuzu yýyonuz biz erkeklerýn farkýndamýsýnýzz...dýr dýr dýr dýr výrv ýr výr....
![]()
abudik kubidik þeyler den baþýmýzýn etini yersiniz...daha ne olsun..erkekler boþ konusmazlar ..nerde havadan suda muhabet var konu var bayanlarda...![]()
senle satasmaya nýyetým yok fakat sunu soyleyeyým kýzlarý konusturtanda erkekler oluyo neden se
býsey daha soyleyeyým kadýnlar kadar basýnýza tas dussun demý![]()
bence de allah korusun ya kardesým senýn agzýn yanmýs tamam anladýkta herkesý ayný kefeye koyma sen zararlý cýkarsýn
VALLAHÝ BOROBORO KARDEÞÝM BÝZÝM ALT TARAFI BU KADAR SAYFAMIZ VAR BURYA YAZI YAZANINDA NERDEYSE YARISI ERKEK ERKEKLERÝN DAHA ÇOK BU ARADA KÝMÝN DAHA ÇENESÝZ OLDUGU ORTADAAYRICA YERYÜZÜNDE KADINLAR OLMASA ERKEKLERÝN HAYATI BÝR HÝÇ OLURDU
ÖMRÜNÜZÜ YEMÝYOR UZATIYORUZ VALLAHÝ
![]()
Ben geldim, selamlar. Gece gece uyku tutmadi, nette firlanim dedim bende![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
hoþ geldin zuhal ama ben görmedim seni,bazen benide uyku tutmuyo gecenin 2 bilgisayarý açýyorum biraz takýlýyorum sýkýcý ama geceleri