bu anlatacaðým iki olay bir hafta içinde oldu..
okula geç kalmýþtým dolmuþa bineyim dedim, bindim. Þoförün iyiliði öyle dikkatimi çekti ki okulu filan býraktým adamý incelemeye koyuldum. yaþlý bi amcaydý ve öyle iyiydi ki. Nizipte geç kaldýklarý için dolmuþçular para weriyor sanýrým, ama bu amca kesinlikle geç kalmayý takmayýp yaþlý insanlara çok kibar davranýyordu. binen yaþlýlar oturmadan hareket ettirmiyordu arabayý. ''hadi otur bacým hareket etcem düþme'' dediðini
bile duydum. çok sewindim böyle duyarlý insanlar olduðuna. iner inmez hemen plakaya baktým
27 NH 752
bu güzel olayý anlatmak için almýþtým plakayý fakat fazla geçmedi üstünden 3 en fazla 4 gün sonra baþka bi dolmuþçuyla karsýlaþtým.
2.OLAY
yine okula gidiyordum. bu seferkiþde yaþlý biriydi fakat öyle aksi biriydi ki.. yaþlý ve çocuklu insanlar yawaþ indiði için azarlýyordu ve caným çok sýkýldý bu duruma.. az ilerde de tanýdýðý mýydý bilmiyorum yolun ortasýnda beklediii beklediii beklediii gelmeleri için. bir bayan ve 3 çocuktu.çok sinirlendim... iner inmez plakayý aldým yine
27 ......
lütfen duyarlý olalým nizipin genç nüfusundan fazla yaþlý nüfusu war. LÜTFEN ONLARA SAYGI GÖSTERELÝM